2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 59 پست
چرا انقدر میترسی. وقتی دندونتو بی حس کنن واست چه فرقی داره بکشن یا عصب کشی کنن یا فقط پر کنن یا جراح ...

اخه بی حسی هم ک بزنه باز درد سوراخ کردنو حس میکنی

الانم ایدوکایین زدم همه جام بی حس شد حز این دندون کوفتی

حرفات منطقیه خودمم میگم ب خودم ولی خودم گوش نمیدم چون منطق اینجیزا حالیم نمیشه 

ترسو ام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا من الان از همع دنیا متنفرم زنگ زدم ب مامانم گفتم دغا کن بمیرم 😐😐😐 تو راه پله همسایه مو دی ...

ببین ما خدایی باید شکر کنیم دندون پزشکی وجود داره میریم وگرنه باور کن من تا الان چندبار از درددندون مرده بودم دندونای من از اون جنسای بدردنخوره زود خراب میشه ولی ریشه های وحشتناکی داره سخت که موقع عصب کشی یا کشیدن سر نمیشه .یعنی یه چیز میگم یه چیز میشنوی

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

واای ک چقدر من از دندون پزشکی میترسم

پارسال یه دندون عقل کشیدم ریشهاش کج بود ولی خیلی خوب کشید برام

الان این یکیشم باید برم بکشم بازم میترسم ای خدا

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
نمیدونم دقیقا 😭😭 وای دفعه قبل برا معاینه تنهایی رفتم بعدش غش کردم 😂😂 دکتره میگف بخدا کاریت نکر ...

اینقدر ضعیف نباش.به خاطر خودت میگم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
واای ک چقدر من از دندون پزشکی میترسم پارسال یه دندون عقل کشیدم ریشهاش کج بود ولی خیلی خوب کشید برام ...

درکت میکنم با اینکه میدونم بعدش راحت میشم ولی فوبیا دارم الان تمام بدنم بی حسه

اخه بی حسی هم ک بزنه باز درد سوراخ کردنو حس میکنی الانم ایدوکایین زدم همه جام بی حس شد حز این دندون ...

کاش همه دردای دنیا مثل درد آمپول بی حسی دندون پزشکی بود..

منم میترسیدم ولی بعدا دیدم آدم وقتی از شر درد خلاص میشه چه مزه ای داره چقدر خوبه..

برو خودتو خلاص کن از این همه درد

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
درکت میکنم با اینکه میدونم بعدش راحت میشم ولی فوبیا دارم الان تمام بدنم بی حسه

من هروقت میرم دندون پزشکی مامانم یا شوهرم باید بیان همونجا وایستن پیشم همیشه هم گریه میکنم از ترس اه مثل بچها خدا ورم داره از رو زمین ابرو مامانمو شوهرمو میبرم

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷