2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آح اگه به من بود میگفتم تموم دندونامو عصب کشی کنن.

چرا انقدر میترسی دختر بزار راحت بشی اه انقدر لامصب تیر میکشه آدم از دنیا متنفر میشه

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
من که چهارتاشو جراحی کردم راحت شدم😄

من ک همین دندون عقل کوفتی ذلیل شدددم کار دستم داد

فکم کوچیک دندون عقلام کجج اومده بقیه دندونا رو چسبونده ب هم همین باعث خرابیشون میشه 😭😭😭😭

بگید نمیخواد من یکم استرسم کم بشه الان از تصورش دارم میمیرم وای ک اگ بخواد بکنه قطعا یه چیزیم میشه

عزیزم من از روز زایمان به مدت یه ماه پدرم درومد از دندون درد از ترس نمیرفتم چون.میگفتن رسیده به اعصاب یه ماه الکی درد کشیدم بعدش چون تاره زایمان کرده بودم گفتن فعلا نمیشه دست زد دوتا قرص داد موقتی استفاده کنم ولی خدارو شکر همونا کلا خوب کرد دندونمو

چرا انقدر میترسی. وقتی دندونتو بی حس کنن واست چه فرقی داره بکشن یا عصب کشی کنن یا فقط پر کنن یا جراحی کنن....مهم اینه درد حس نمیکنی. تمااااام الکی مثل بچه ها نترس. اون آمپول بی حسی هم که درد نداره اگه ازونم نیترسی بگو قبلش با اسپری لثه ات رو بی حس کنن تا همونم دیگه درد نداشته باشه

آح اگه به من بود میگفتم تموم دندونامو عصب کشی کنن. چرا انقدر میترسی دختر بزار راحت بشی اه انقدر لام ...

دقیقا من الان از همع دنیا متنفرم

زنگ زدم ب مامانم گفتم دغا کن بمیرم 😐😐😐

تو راه پله همسایه مو دیدم زدم زیر کریه