تهچین_مرغ مدیر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 عنوان وای بچه ها بیاید حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 59 پست از دیسب دندون درد ومشتناکبدتر از درد استرس و ترررس تا ساعت نه باید صبر کنم تا دکتر بیاد 😭😭😭دارم میترکم از استرس ببخشید سه بار بالا اوردم از اون موقعبیاید بهم بگید دندونم عصب کشی نمیخواد 😭😭😭 1398/03/20 | 07:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راستین۷۳ عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 771 نمیدونم دقیقا 😭😭 وای دفعه قبل برا معاینه تنهایی رفتم بعدش غش کردم 😂😂 دکتره میگف بخدا کاریت نکر ... من امپولشو میبینم از حال میرم
تهچین_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 من هروقت میرم دندون پزشکی مامانم یا شوهرم باید بیان همونجا وایستن پیشم همیشه هم گریه میکنم از ترس اه ... خخخ من ک مامانم بد تر از منه میاد من باید دلداریش بدم 🤣🤣من این ترسو از مامانم ب ارث بردم انقد ک بچه بودم میدیدم روو صندلیای دندون پزشکی غش کرده
89sahar74 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 306 درکت میکنم با اینکه میدونم بعدش راحت میشم ولی فوبیا دارم الان تمام بدنم بی حسه اینا همش تلقینه
تهچین_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 من امپولشو میبینم از حال میرم ععع امپولش ک درد ندارهمن دفعه اول ک زدم ب دکتره میگفتم بزن دیگگگ میگفت زدم میگفتم نزدی الکی میگی 😂😂😂اصلا حس نکردم دردشومن از بوی سوختگیش بدم میاد و اون صدای تراشیدن دندون
شیار عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2488 وای بنظرت کشیدن کمتر درد نداره ؟؟؟ نه عزیزم عصب کشی خیلی راحتتر و خوبه از لحاظ اینکه دیگه درد نداری دندونتم هست.اما بعد عصب کشی باید خیلی مواظبش باشی چون دیگه دندون رسما مرده و کلسیمی جذب نمیکنه بعد یه مدت احتمالا میفته مگه روکش کنی. میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم
صدفگل عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6092 نمیدونم دقیقا 😭😭 وای دفعه قبل برا معاینه تنهایی رفتم بعدش غش کردم 😂😂 دکتره میگف بخدا کاریت نکر ... نترس عزیزم چیزی نیست کهان شاءالله که نیاز به عصب کشی نیست ولی اگرم نیاز باشه ترس نداره که منم دندونم رو عصب کشی کردم نگران نباش
atefeh1375 عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1634 خخخ من ک مامانم بد تر از منه میاد من باید دلداریش بدم 🤣🤣 من این ترسو از مامانم ب ارث بردم ... خخخخخمنک ن مامانم ترسوس ن بابام نمیدونم ب کی رفتمشوهرمم ک بزور منو میبره دندونپزشکی.ولی خداییش بعدش دیگه راحت میشی از درد میکی کاش زودتر میرفتتم میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
تهچین_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 نه عزیزم عصب کشی خیلی راحتتر و خوبه از لحاظ اینکه دیگه درد نداری دندونتم هست.اما بعد عصب کشی باید خی ... 😭😪😭😪😭😪خب میخاد بعد بیوفته الان بکششمش دیگ
تهچین_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 خخخخخ منک ن مامانم ترسوس ن بابام نمیدونم ب کی رفتم شوهرمم ک بزور منو میبره دندونپزشکی.ولی خداییش ب ... منم این مدت ترسیدم ب شوهرم بگه ب زور ببرم ☹️ دیشبم دیگ از درد داااد زدم ک فهمید خودش
شیار عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2488 رفتن ک میرم دعا کن برام خیلی بده عشقم نترس به بعدش فکر کن خلاص میشی همین ..😁😁منم باید برم هی پشت گوش میندازم از هزینه اش زورم میاد ولی برو خودتو از این همه درد خلاص کن.😉😍😘 میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم
تهچین_مرغ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 عشقم نترس به بعدش فکر کن خلاص میشی همین ..😁😁 منم باید برم هی پشت گوش میندازم از هزینه اش زورم میا ... مرسی ک هستی دعا میکنم امروز فقطط تموم شه بره
شیار عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2488 😭😪😭😪😭😪 خب میخاد بعد بیوفته الان بکششمش دیگ اگه دندون عقلته بکش چون فایده نداره ولی بقیه دندونات حیفن حالاچندسال برات کار میکنه شاید ۱۰ سال یابیشتر و کمتر.اگه زوکشش کنی خیلی برات می مونه میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم
شیار عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2488 مرسی ک هستی دعا میکنم امروز فقطط تموم شه بره خواهش میکنم اخی الهی عزیزم😍😍😍😘😘😘با قدرت برو تو موفق میشی من مطمئنم🤗😀 میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16167 میدونم ولی نمیتونم 😭😭 امروزم میگذره و از این درد راحت میشی و امشب با ارامش میخوابی☺ واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
reyhooooongoli عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 963 من ک همین دندون عقل کوفتی ذلیل شدددم کار دستم داد فکم کوچیک دندون عقلام کجج اومده بقیه دندونا رو چس ... عقلا روبکش راحت شو.