2410
2553
من هفته پیش سر راه یک دوکیلویی خیار شور خریدم  آخه خیلی سخت درست کردنش

کجاش سخته؟😅خیار خوب,سرکه,ابجوش,نمک,ترخون,فلفل تند,سیر.من تقریبا شوهرم هفته ای یه شیشه شو میخوره🙈فقط یکم دقت باید کنی تا دستت بیاد همین🌷

کجاش سخته؟😅خیار خوب,سرکه,ابجوش,نمک,ترخون,فلفل تند,سیر.من تقریبا شوهرم هفته ای یه شیشه شو میخوره🙈فق ...

خوب دقیق بگو اندازه هاشو 

این هرجا تو اینترنت نوشته 

خیار گل خانه ای می خری یا خیار رسمی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیار شور من هیچوخ خوب نمیشه

خیارشور من اینجوری برای 1کیلو خیار 3لیوان بزرگ اب با 2ق غ نمک جوشوندم بعد گذاشتم خنک بشه خیارارو شستم خشکش کردم با خلال دندون سوراخ کردم سر و تهش رو بعد خیارارو چیدم تو شیشه جاش نباید تنگ باشه بعد یه حبه سیر رو همه رو پوستشونو کندم ریختم تو خیارشور بعد نصفش اب جوشیده رو ریختم بعد تو استکان نصفشم سرکه قرمز ریختم،ریختم رو خیارا دوباره اب جوشیده رو ریختم اخرشم سبزیش ترخون یه کم مرزه شوید فلفل تند رو هم که بین خیارا میندازی،من فقط سبزی نبود همه رو خشکش رو ریختم حتی فلفلمم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
خوب دقیق بگو اندازه هاشو  این هرجا تو اینترنت نوشته  خیار گل خانه ای می خری یا خیار رسمی

ببین خیار رسمی خیلی خوشمزه تر میشه.ریزشو بگیر.من به ازای 4پیمونه آب,1پیمانه سرکه میزنم.سرکه سفید وردا.ابم جوشیده است تا خیارشورم زودتر برسه چون شوهرم دو روز بعد میره سر شیشه که بخوره.نمک ام به ازای هر پیمونه اب یک قاشق میریزم.لا به لای خیارها فلفل/ترخون/سیر/نمک میپاشم.نمک هم اگه ید دار نباشه بهتره.با برگ مو هم بلدم اگه دوس داری یادت بدم🌷

2720

گفتید شور و ترشی. اما بذارید من یه شیرینی یادتون بدم. من یه حلوا بلدم. مال زنجانه. با شیره توت سفید. که ب ون شکر و با روغن کم درست میشه. اندازش هم دست خودتونه. هر چقدر آرد که دوس دارین بردارید و به همون اندازه درست کنید. من اینطوری درست میکنم. اول آرد رو تو ماهی تابه بو داده میکنم تا از خامی در بیاد. انقدی که اگه یکم ازش بخوری طعم گندم برشته بده. بیشتر بو داده شه طعم تلخی میده و حلوا یکم تلخ میشه. بعد یکم روغن بهش میزنم، به اندازه ای که آرد و روغن راهم مخلط سن و سفت باشه نه بیشتر که روغن زیاد باشه و یه مخلوط سل داشته باشبم. روغن فقط برا اینه که وقتی حلوا رو بخوری آرد تو دهن باز نشه. در آخر نوبت شیره توته. البته از سیره انگورم میشه استفاده کرد. اما یکم طعمش فرق میکنه. شیرع رو تست کنید. اگه خیلی سیرین و غلیظه کمی بهش آب جوشیده اضافه کنید تا رقیق شه. البته باید شیرین باشه اما نه اونقد که دل رو بزنه. حالا کم کم شیره رو به آرد اضافه کنید و با قاشق آرد رو به خورد شیره بدید. حواستون باسه این حلوا یه حلوای سفته. آخر سر که همه آردتون با شیره مخلوط شد حلوا آمادس. تو یه بشقاب بریزید و صافش کنید. راستی میشه شیره و آرد رو با دست هم ورز داد. انگار که دارید خمیر درست میکنید. البته این یکم از خمیر سفت تره. بعد حلوا رو بزارید تو یخچال تا خنک شه. حالا با چاقو برش بزنید مثل کیک و بردارید و نوش جان کنید. درست کردن این حلوا کار یکم سختیه و نیاز به صبر و حوصله داره. امیدوارم طعمش رو دوس داشته باشید. راستی اگه تونستید با شیره محلی درست کنید که طعمش با اونی که با شیره صنعتی درست شده کلی فرق داره. راستی مادر بزگ من خدا بیامرز بهش روغن حیوانی یا همون کره محلی میزد. خیلی خوشمزه میشد. خدا بیامرز دستپختش حرف نداشت.


بادجونو نگینی خورد کنید و با سرکه ک نصف سرکه قرمز و نصف اب بزارید بجوشه و اخر سر زیرشو خاموش کنید نمکو فلفل و سیر رو ک ریز خورد کردید و بریزید توش بهم بزنید بعد ک خنک شد بریزید تو شیشه یه هفته دیگه امادست خیلی شکل شکیلی داره و خوشرنگ و خوش طعمه

خانم های هنرمند من خیارشور سرکه ای که تو بیرون هست و خیلی خوشمزس کارخونه ای دستور دقیقشو میخوام کسی بلده ؟آب چقدر و.....

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
2714
یاد بده 

بازم خیار رسمی میگیرم توی شیشه های تنگ,مثل بطری های شربت,خیارامو با خلال دندون سوراخ میکنم.داخل بطری میندازم,بعد نمک اضافه میکنم و برگ های لول شده لای خیارها اصافه میکنم,بدون هیچ آبی,وفلفل و سیر هم لاش میدم.میذارم تو بالکن,دو سه هفته ای برگ ها باعث میشن خیارشورا برسن و کامل ترد بشن😉

بازم خیار رسمی میگیرم توی شیشه های تنگ,مثل بطری های شربت,خیارامو با خلال دندون سوراخ میکنم.داخل بطری ...

یعنی آب و سرکه نمیریزی؟؟؟ 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
خانم های هنرمند من خیارشور سرکه ای که تو بیرون هست و خیلی خوشمزس کارخونه ای دستور دقیقشو میخوام کسی ...

من دستورشو گفتم.فقط اگه میخای 24ساعته برسه و ترد هم باشه با شیشه بجوشون😉و بعد نوش جان😍

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687