من خیارشورطبق این درستمیکنم.
خیارشور سرکه ای
16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.
خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.
سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه ورازیانه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید2روز جای گرم باشه تا سرکه باخیار مخلوط باشه بعد جای سرد یا یخچال