2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

من الان ۴مدل ترشی دارم دارن خراب میشن ازبس دست نزدم😒خیرسرم عاشق ترشی ام هستم مثلا ولی نمیخورم زیاد

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من خیارشورطبق این درستمیکنم.


خیارشور سرکه ای

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه ورازیانه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید2روز جای گرم باشه تا سرکه باخیار مخلوط باشه بعد جای سرد یا یخچال


بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی معطروسیادونه وزردچوبه ودارچین فلفل سبزوسرکه انگوربریزیدازفردااماده خوردن..

من ترشی کلم قرمز خیلی دوست دارم و زیاد درست میکنم. چون سرکه من خونگیه نصف نصف آب جوشیده و سرکه میریزم. یدونه کلم رو باریک و بلند خورد می کنم. میریزم تو شیشه . بعد نصف شیشه سرکه و نصف شیشه آب جوشیده سرد می ریزم . کمی هم نمک می ریزم. 20 روز بعد آماده می شه. با انواع قاطی پلو و کتلت و کوکو مرغ و اینا خوشمزه می شه. ترشی آلبالو هم خوب میشه. اون هم به همین صورت درست میشه. آلبالو رو میشورم . بعد میریزم تو شیشه. با سرکه و نمک . تقریبا 1 هفته بعد میشه خورد. ترشی کلم با سرکه قرمز خیلی خوشرنگ می شه. 

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز