1265
1292
ترشی قارچ کی بلده؟؟؟ 

😐خوردی؟؟خوشمزست؟؟

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست...انشالله همتون حاجت روا بشید🌷میشه ی صلوات برا حاجتم بفرستین؟😘😍مررررسی🌷 

جایزه میلیونی هر شب  هتل یارکلیک کنید

1291

من الان ۴مدل ترشی دارم دارن خراب میشن ازبس دست نزدم😒خیرسرم عاشق ترشی ام هستم مثلا ولی نمیخورم زیاد

عمه بلقیس به همه چیز کار داشت..به اینکه دختر همسایه تازگی‌ها زیر ابرویش را برداشته، به اینکه زن مطلقه‌ای که طبقه‌ی دوم زندگی می‌کرد بعد از نیمه شب برگشته، به اینکه فلانی توی مهمانی دامن کوتاه‌پوشیده...عمه بلقیس زن نجیبی بود و دوست داشت که همه‌ی دنیا مثل او به مقوله‌ی نجابت نگاه کنند. هرکس حرکتی می‌کرد که با عرف و سنت‌های او‌ نمیخواند لبش را می‌گزید و روی گونه‌هایش میزد اما هیچ پاسخ صریحی برای رد آن نداشت..اگر خیلی به چالش میکشیدی‌اش و ثابت می‌کردی که فلان کار آنقدرها هم بد نبوده میگفت: وااا خدا مرگم بده،فامیل‌ها و همسایه‌ها چی فکر می‌کنند؟چون اصولآ اینکه بقیه چه فکری می‌کنند در فرهنگ عمه بلقیسی از اینکه خود آدم چه فکری میکند مهم‌تر است.."عمه بلقیسی" فرهنگ غالب کشور ماست.عمه بلقیس ها همه جا هستند و به همه چیز کار دارند. به عقاید دیگران، به لباس پوشیدن دیگران، به آدامس خوردن دیگران، به اینکه کی با کی رفت و با کی آمد.عمه بلقیس‌ها داعیه‌دار فرهنگ وشرافت و نجابت و همه چیزهای اینجوری هستند..عمه بلقیس نباشیم
1323

من خیارشورطبق این درستمیکنم.


خیارشور سرکه ای

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه ورازیانه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید2روز جای گرم باشه تا سرکه باخیار مخلوط باشه بعد جای سرد یا یخچال


بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی معطروسیادونه وزردچوبه ودارچین فلفل سبزوسرکه انگوربریزیدازفردااماده خوردن..

من ترشی کلم قرمز خیلی دوست دارم و زیاد درست میکنم. چون سرکه من خونگیه نصف نصف آب جوشیده و سرکه میریزم. یدونه کلم رو باریک و بلند خورد می کنم. میریزم تو شیشه . بعد نصف شیشه سرکه و نصف شیشه آب جوشیده سرد می ریزم . کمی هم نمک می ریزم. 20 روز بعد آماده می شه. با انواع قاطی پلو و کتلت و کوکو مرغ و اینا خوشمزه می شه. ترشی آلبالو هم خوب میشه. اون هم به همین صورت درست میشه. آلبالو رو میشورم . بعد میریزم تو شیشه. با سرکه و نمک . تقریبا 1 هفته بعد میشه خورد. ترشی کلم با سرکه قرمز خیلی خوشرنگ می شه. 

1226
من هفته پیش سر راه یک دوکیلویی خیار شور خریدم  آخه خیلی سخت درست کردنش

کجاش سخته؟😅خیار خوب,سرکه,ابجوش,نمک,ترخون,فلفل تند,سیر.من تقریبا شوهرم هفته ای یه شیشه شو میخوره🙈فقط یکم دقت باید کنی تا دستت بیاد همین🌷

کجاش سخته؟😅خیار خوب,سرکه,ابجوش,نمک,ترخون,فلفل تند,سیر.من تقریبا شوهرم هفته ای یه شیشه شو میخوره🙈فق ...

خوب دقیق بگو اندازه هاشو 

این هرجا تو اینترنت نوشته 

خیار گل خانه ای می خری یا خیار رسمی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
چرا خیار شور من هیچوخ خوب نمیشه

خیارشور من اینجوری برای 1کیلو خیار 3لیوان بزرگ اب با 2ق غ نمک جوشوندم بعد گذاشتم خنک بشه خیارارو شستم خشکش کردم با خلال دندون سوراخ کردم سر و تهش رو بعد خیارارو چیدم تو شیشه جاش نباید تنگ باشه بعد یه حبه سیر رو همه رو پوستشونو کندم ریختم تو خیارشور بعد نصفش اب جوشیده رو ریختم بعد تو استکان نصفشم سرکه قرمز ریختم،ریختم رو خیارا دوباره اب جوشیده رو ریختم اخرشم سبزیش ترخون یه کم مرزه شوید فلفل تند رو هم که بین خیارا میندازی،من فقط سبزی نبود همه رو خشکش رو ریختم حتی فلفلمم.

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا هزار بار شکرت🙏😍
خوب دقیق بگو اندازه هاشو  این هرجا تو اینترنت نوشته  خیار گل خانه ای می خری یا خیار رسمی

ببین خیار رسمی خیلی خوشمزه تر میشه.ریزشو بگیر.من به ازای 4پیمونه آب,1پیمانه سرکه میزنم.سرکه سفید وردا.ابم جوشیده است تا خیارشورم زودتر برسه چون شوهرم دو روز بعد میره سر شیشه که بخوره.نمک ام به ازای هر پیمونه اب یک قاشق میریزم.لا به لای خیارها فلفل/ترخون/سیر/نمک میپاشم.نمک هم اگه ید دار نباشه بهتره.با برگ مو هم بلدم اگه دوس داری یادت بدم🌷

گفتید شور و ترشی. اما بذارید من یه شیرینی یادتون بدم. من یه حلوا بلدم. مال زنجانه. با شیره توت سفید. که ب ون شکر و با روغن کم درست میشه. اندازش هم دست خودتونه. هر چقدر آرد که دوس دارین بردارید و به همون اندازه درست کنید. من اینطوری درست میکنم. اول آرد رو تو ماهی تابه بو داده میکنم تا از خامی در بیاد. انقدی که اگه یکم ازش بخوری طعم گندم برشته بده. بیشتر بو داده شه طعم تلخی میده و حلوا یکم تلخ میشه. بعد یکم روغن بهش میزنم، به اندازه ای که آرد و روغن راهم مخلط سن و سفت باشه نه بیشتر که روغن زیاد باشه و یه مخلوط سل داشته باشبم. روغن فقط برا اینه که وقتی حلوا رو بخوری آرد تو دهن باز نشه. در آخر نوبت شیره توته. البته از سیره انگورم میشه استفاده کرد. اما یکم طعمش فرق میکنه. شیرع رو تست کنید. اگه خیلی سیرین و غلیظه کمی بهش آب جوشیده اضافه کنید تا رقیق شه. البته باید شیرین باشه اما نه اونقد که دل رو بزنه. حالا کم کم شیره رو به آرد اضافه کنید و با قاشق آرد رو به خورد شیره بدید. حواستون باسه این حلوا یه حلوای سفته. آخر سر که همه آردتون با شیره مخلوط شد حلوا آمادس. تو یه بشقاب بریزید و صافش کنید. راستی میشه شیره و آرد رو با دست هم ورز داد. انگار که دارید خمیر درست میکنید. البته این یکم از خمیر سفت تره. بعد حلوا رو بزارید تو یخچال تا خنک شه. حالا با چاقو برش بزنید مثل کیک و بردارید و نوش جان کنید. درست کردن این حلوا کار یکم سختیه و نیاز به صبر و حوصله داره. امیدوارم طعمش رو دوس داشته باشید. راستی اگه تونستید با شیره محلی درست کنید که طعمش با اونی که با شیره صنعتی درست شده کلی فرق داره. راستی مادر بزگ من خدا بیامرز بهش روغن حیوانی یا همون کره محلی میزد. خیلی خوشمزه میشد. خدا بیامرز دستپختش حرف نداشت.


1280
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1283
1300
1305
1275
1294
1297
1298
24
1296
1301
پربازدیدترین تاپیک های امروز
1314
1255
1295
29
1322
1180
224
داغ ترین های تاپیک های امروز