2777
2789

ببخشید لطفا میشه بگید جنساتونو از کجا میارید من تازه کارم همش یجا میرم لباساش بنظرم اونقد جذاب نیست لطفا اسم و آدرس دقیق بگید ممنونم ی دنیا

خدایا شکرت😍

عزیزم من یه تایمی شوی لباس داشتم

اگه لباس توخونه ای ایرانی میخای با تولیدی ها همکاری کن یا از بازار بزرگ تهران

اگه میخای جنسهات چینی باشه برو قشم اونجا لباسهای خوب با قیمت مناسب میتونی تعداد بخری

اگه میخای ترک باشه فصل حراج برو وان یا استانبول

خدایا،مرا آن ده که آن به
عزیزم من یه تایمی شوی لباس داشتم اگه لباس توخونه ای ایرانی میخای با تولیدی ها همکاری کن یا از بازار ...

بازار بزرگ میرم سرای ملی پاساژ دیگه ای بلد نیستی؟ 

خدایا شکرت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اصلا یه جا نرو برو تو دل بازار بگرد سمت عباس اباد یه سه راههی داشت بسمت بازار مسگرها فکر کنم اسمش بود

من اونجا شلوارک های جین و شلوارک فانتزی مجلسی زنونه میاوردم 

اصلا نمیتونی از یه جا بیاری

یه مرد بزار همراهت برو تو دل بازار هر دفعه یه بخشش رو بگرد

توی دل بازار یه سری پاساژ هست که بارنداز قدیم بود کلی جنس میتونی پیدا کنی

البته سرای ملی خب خیلی مجلسی داره مولا بلوز و تونیک مجلسی زیاد دیدم ولی شما به یه جا اکتفا نکن

خدایا،مرا آن ده که آن به
بازار بزرگ میرم سرای ملی پاساژ دیگه ای بلد نیستی؟ 

بهت پیشنهاد میدم وقت بزار یکهفته برو قشم قشنگ سرفرصت زمینی با قطار برو بندر از اونجا با اتوبوس دریایی برو قشم

قشم هم لباسهای خوبی داره هم سودت بیشتر میشه رو جنسهات

فقط باید خیلی بگردی

خدایا،مرا آن ده که آن به
بهت پیشنهاد میدم وقت بزار یکهفته برو قشم قشنگ سرفرصت زمینی با قطار برو بندر از اونجا با اتوبوس دریای ...

مرسی وقت گذاشتی عشقم خیلی لطف کردی بچم کوچولو عه فعلا فقط میتونم تا تهران برم یکم بزرگتر بشه میرم قشم ممنونم

خدایا شکرت😍
مرسی وقت گذاشتی عشقم خیلی لطف کردی بچم کوچولو عه فعلا فقط میتونم تا تهران برم یکم بزرگتر بشه میرم قش ...

عزیزم

پس بازار هم حسابی زیر و رو کن

وقت کردی سمت جمهوری هم بیا اینجا طبقه های بالای پاساژها تولیدی لباس ایرانی هاست

و

یه پیشنهاد کنار لباسهات لباس زیر هم خیلی خوبه مخصوصا اگه لباسهات رسمی و مهمانیه میتونی سوتین هایی که برای زیر لباس مجلسی هاست بیاری

اگه مغازه ت بزرگه یه بخشش رو بچه گونه کن

الان سود فقط تو بچگونه ست

خدایا،مرا آن ده که آن به