ببین عزیزم من پلوپزم خارجی هست روش خودم رو میگم تست کن ببین جواب میگیری یا نه
اول بگو برنجت ایرانی هست؟
اگر اره اگه یک و نیم پیمانه مثلا برنج داری به همون اندازه اب بریز با نمک و روغن بزار تو پلوپز دکمه پلوپز رو بزن بعد چکش کن ابش که رفت خور بره کامل اگه دونه برنجت خیلی تند بود نصف لیوان اب اضافه کن این فقط برای بار اوله که میزان اب برای کته کردم دستت بیاد من با همون میزان اولیه همه چی اوکی هست و نمک ابتم بچش که کم نباشه زیر زبونت باید مزه نمکی بده یکم شور نه ها
اگه دیدی دونشمثل زمانی هست که برنج ابکش میکنی ولش کن اب هم اضاف نکن و بزار دم بیاد همین
باید کته کنی