2777
2789
عنوان

معرفی یه مربی آموزش رانندگی خوب سمت غرب تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 26153 بازدید | 66 پست

دوستان من اخيرا با يه اقايي رفتم، كارش بي نظير بود، واقعا باورم نميشد انقدر سريع راننده بشم با تسلط كامل به كلاج و فرمون و فاصله و ...يعني واقعا بيست بود.سمت غرب تهران، البته ميگفت همه جا رو ميتونه پوشش بده

اقاي معصومي٠٩١٢٤٢٨٣٢٥٤

سلام خانوم گلا. من خیلی به رانندگی علاقه داشتم. و وقتی شرایط مالیش جور شد، با کلی تحقیق رفتم آموزشگاه ثبت نام کردم. آیین نامه رو جلسه اول بدون غلط قبول شدم. برای شهری ۱۲جلسه باید میرفتم که مربیم بهم ۴جلسه اضافه تر هم داد و وقتی تموم شد گفت برو برای آزمون شهری. روز قبل از امتحان با داداشم رفتم یه کم تمرین کنم دیدم واقعا چیزی بلد نیستم و مربی کلاچ و ترمز رو خودش کنترل میکرده!!!!!!! خلاصه اعتماد به نفسم از بین رفت. اصلا نرفتم امتحان بدم. حدود ۶ماه ولش کردم و سراغش نرفتم. تا اینکه یکی از دوستام آقای عسگری رو به من معرفی کرد و گفت یه جلسه باهاش برو اگه راضی نبودی همونجا پیاده شو!!!!! من رفتم پیششون. تا منو دید گفت بشین پشت فرمون!!!!! انقدر راحت بامن برخورد کرد که اعتماد به نفسمو به دست آوردم. خییییییلی قشنگ و آروم برام توضیح داد و بهم یاد میداد. کلی تشویقم کرد. آرامشش از همه چیز مهمتر بود. اصلا عصبی و ناراحت نمیشد. خلاصه که توی دو جلسه س یک ساعت و نیمه همه چیز رو خیلی دقیق و اصولی به من یاد داد و فهمیدم واقعا مربی آموزشگاه هیچی بهم یاد نداده بود. منم توی آزمون همون جلسه ی اول قبول شدم و سرهنگ گفت عالی بودی دختر! خلاصه هر کس خواست بهم ایمیل بزنه شمارشو بدم. چه مبتدی، چه گواهینامه دار. mahboob1367rp@gmail.com

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بدترین آموزشگاه رانندگی تهران فردوسی هستش خیلی آموزشون ضعیفه مربی تو ماشین چرت میزنه مدیر آموزشگاه هم از آدم طلب کاره بچه ها همه ۷بار و ۱۰بار رد شدن خودم بار ۶ که رد میشم تو آزمون عملی یکی از دوستان که با ما میاد برای امتحان شهری فوق لیسانس برق هستش مدیر آموزشگاه بهش گفته تو یادگیریت ظعیفه یعنی میخام بگم همه ایران یه طرف این ها یه طرف واقعا دیدنی هستش بی نظمی شون

من خونمون غرب تهرانه ستارخان هستم بازم باران جون یا هر کی دوست داشته باشه میتونم کمکش کنم زودی رانند ...

سلام عزیزم من سه چهار جلسه تمرین نیاز دارم  خونم هم ستارخان اگر امکانش هست باهم همهنگ کنیم توی این دو روز که از تعطیلات مونده ‌ ممنونم 

من پارسال رفتم گواهینامه بگیریم خیلی تحقیق کردم واقعا آموزشگاه بد زیاده من با پرسش زیاد رفتم یه آموزشگاه تو خیابون پیروزی اسمشرحیمی بود و واقعا با اینکه راهم دور بود ولی الان که رانندگی خودم رو با بقیه اعضا خانواده مقایسه میکنم میبینم ارزش راه دور رو داشت هم احترام هم سرعت کار و به خصوص مربیاشون واقعا حرفه ای بود

من رانندگیم خوبه خواستین بهتون یاد میدم پول هم زیاد نمگیرم

سلام عزیزم شما هنوز رانندگی یاد میدی؟

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام

آموزشگاه کاج ستارخان از برخورد پرسنل و مدیر گرفته تا مربی که برا من خانم عسگری بود افتضاح حدود ۶۵۰۰,۰۰۰۰ گرفتن و هیچ آموزش درست و حسابی هم ندادن مجبورم حداقل ۵-۴ جلسه ای ۴۵۰,۰۰۰ تومن هزینه کنم کلاس برم

بهترین آموزشگاه رانندگی در پیروزی ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام 

سلام مرمر جون. ممنون از جوابت. 18 تومان خیییییییییلی زیاده مرمر جون. بعدش چه جوری ممکنه تو یه جلسه ر ...

الان دنبال مربي بودم ديدم يه روزي مربي ١٨ تومني خيلي زيااااد بوده 

ار كجا به كجا رسيديم

سلام دوستان مربی رانندگی خوب بااخلاق وحرفه ای اقای کربلایی رو من معرفی میکنم زیاد اهل تعریف نیستم توصیه میکنم یه جلسه برین باایشون متوجه حرف من میشین شمارشونو میزارم 09108606882 اقای کربلایی

سلام دوستان من چند جلسه اموزشگاه رانندگی رفتم اموزش اصلامربیاش خوب نبودن فقط استاد اتلاف وقت بودن تا استاد رانندگی ولی یکی ازدوستان اقای کربلایی رو معرفی کردن که واقعا کارشون عالی بود وبرعکس دیگر مربیان اموزشگاه بوقت سوار وبه وقت اموزشو تموم میکردن ازویژگیهاشون که خیلی ازنحوه اموزش ایشون راضی بودم این بود که اصلا هنرجورو بهش استرس نمیداد خوش برخورد بودن اصلا عصبانی نمیشدن کلاچ ونیم کلاچ حرفه ای رو عالی اموزش ویاد میدادن نحوه سبقت گرفتن واینه هارو عالی توضیح میدادن درکل تمام موارد مهم وخطرناک رو یاد میدادن وگفتم شمارشونو بزارم ودوستان هم مثل من رانندگی رو با استاد خوب یاد بگیرن 09108606882 اقای کربلایی

سلام دوستان من اقای کربلایی رو توسیه میکنم برای اموزش اول اینکه سرتایمن سوار وپیاده میکنن دوما کارشون عالی عالی باحوصله ودقیق اموزش میدن نیم کلاچ حرفه ای توسربالایی را خیلی خیلی راحت یاد میدن مربی خوش اخلاق وبااحترامی هستن به هنرجو اعتماد به نفس بالایی میدن من ازاخلاق واموزش ایشون خیلی راضی بودم والانم خودم تنها رانندگی میکنم شمارشونو میزارم 09108606882 اقای کربلایی