2777
2789
عنوان

اگ ب شوهرتون بگین پاشو و اون بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا صبح دوتا قرص میخوره میره اداره بعد از ظهر ک میاد خونه جنازه میشه. تا فردا صبح ک دوبازه قرص بخور ...

قبلا به چیز دیگه ام اعتیاد داشته ؟

خب میتونه بزاره کنار  همه بداخلاقیش بخاطر قرص نیست ..الان شوهر خودم برادرم همه اینا از سرکار میان میخوابن و بد اخلاق میشن اگر سربه سرشون بزاریم..پس فکر نکن شما یه نفر همینه شوهرت وهمشبخاطر اون قرصِ...

باید قبل بچه هات بفکر ترک میوفتادی الانم دیر نیست اینقدر هستن ترک میکنن تازه چیزای بدتر اینکه قرصِ

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
امروز ک تعطیره سرکار نرفته. ما تا ۲۵ قرارداد داریم  سه هفته دارم التماس میکنم ب صاحبخونه زنگ ...

ماهم در حال جابجایی بودیم یه ماه زودتر گفتم بگرد دنبال خونه نگشت گذاشت دوروز اخر تازه یادش افتادالانم یه جارو پیداکرده هم اجارش بالاس هم خوشم نمیاد ولی به جهنم منم خونه رو جمع نکردم خودش مجبورشد کمک کنه 😒

فردام اسباب کشی داریم 😩😩😩😩

قبلا به چیز دیگه ام اعتیاد داشته ؟ خب میتونه بزاره کنار  همه بداخلاقیش بخاطر قرص نیست ..الان ش ...

اره 

هزار بار بردمش کمپ اما بی فایده بود

چون منو گول میزنه دوباره میخوره

اره  هزار بار بردمش کمپ اما بی فایده بود چون منو گول میزنه دوباره میخوره

هوف ،کی فهمیدی اعتیاد داره؟؟

راهی نداشتی ک جدابشی ازش

اعتیااااد خیلیییییی سخته 

وصلِ تو حیاتِ جاودان آرَد بار‌.🖤🍀🚶‍♀️💔
ن عزیزم ب من فشار میاد  مثلا یهو خونه گیر بیاره میگ تا فردا باید همه چی بسته بندی باشه. اگ نب ...

ببخشید بزار انقدر غر بزنه جونش دراد بگو با دوتا بچه نمیتونم کاگر بگیر یه روزه مرتب و منظم بسته بندی کنه . بگو خودت جمع کن . البته اینا واسه اول زندگیه که طرف عادت کنه شما کم کم  5-6 سال گذشته سخته یهو عادتش بدین