2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هروقت خودت امادگی داری و بستگی ب بچه اولت داره چون بعضی بچه ها خیلی اذیت میکنن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

برا بچه ها هرچی کمتر بهتره وقتی بزرگ میشن همدم هم میشن منو خواهرم ۲ سال اختلاف سنی داریم از بچگی خیلی باهم خوب بودیم و به درد هم میخوردیم. ولی مامانم از اینکه چه طوری دوتا بچه پشت سرهمی رو بزرگ کرده تعریف میکنه آدم میگه غلط بکنم پشت سرهمی بیارم. برای مادر وقتی اختلاف سنی بین بچه ها کم باشه خیلی سخته مگه اینکه توان گرفتن پرستار دائم رو داشته باشی

به نظرت دختر یاپسر بهتره

هردوش خوبن فرقی نمیکنه سالم باشه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
چون بچه ی اولم دختره یک ماهشه

خب الان ب فکر بچه دومی 😐