شاید نیم لیوان فقط در حدی که تکه ها ی مرغ رو با شیر مخلوط کنی
من برای ۴ نفر یکم میریزم شاید چند قاشق بعد یکم با دست مخلوط میکنم شیر و مرغ ها رو
از روز قبل هم تو پیاز و فلفل و نمک خوابوندم
بعد فقط با کره سرخ میکنم وقتی سرخ شد آبلیمو یا آب نارنج و زعفران و کمی فلفل و با حرارت کم سرخ نمیکنم
حرارت متوسط رو به بالا چون حرارت بالا باعث میشه که دور مرغ سریع بپزه و آب داخلش تبخیر نشه و این طوری نرم میمونه
بعد از سرخ شدن زعفران و آبلیمو میزنم و یکم کره دوباره روش میدم که خوشگل باشه