1147
1273
عنوان

آشپزا سوال دارم

130 بازدید | 26 پست

سلام 

یه جشن دارم حدود ۳۰ تا ۳۵ نفر مهمون دارم برای ناهار میخام راهنماییم کنید که اگر بخام با مرغ کباب چوبی بزنم یه مرغ برای چند نفر جواب میده برای کوبیده هم بگیدچند نفر.

سوال بعدمم اینه اگه از روز قبل کوبیده مرغ درست کنم و روز جشن بخوام گرمش کنم چیکار کنم ته نگیره و سفت نشه گوشتش؟

ممنون 

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
سینه تنها میزنی یا رون و سینه قاطی

فکرم خودم مرغ بگیرم درهم بزنم

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،


با چیکادو  بهترین هدیه را برای عزیزان خود ساده ، سریع و هوشمندانه انتخاب 

و در قرعه کشی های دوره ای چیکادو شرکت کنید.


1291
اینا یی که گفتی حتما باید از قبل  یکی دوبار خودت درست کنی هم اندازه هاش دستت میاد ،هم درست کردن ...

قبلا درست کردم ولی نه به اندازه سی نفر برای خوردن خودمون

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
فکرم خودم مرغ بگیرم درهم بزنم

دو تا مرغ کبابی برا ۱۵ تا مهمونه چون ما ۱۵ نفریم همیشه دو تا مرغ میگیریم همونجا واسمون کبابی ریز میکنه میدونم

من taranumam  عضویتم سال ۹۲ بوده😊😊
ولی فکر کنم باید وزن کنی ببینی گوشت خالص چقدره . اگر فقط همین غذا باشه فکر کنم هر نفر حدود ۱۵۰ تا ۱ ...

قیمه بادمجون خورشتم هست ولی نمیدونم کوبیده بهتر میمونه یا چوبی

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
فکرم خودم مرغ بگیرم درهم بزنم

یکم اگر دوست داشتی دنبه گوسفند قاطی کنی نرم میمونه 

من .. جوجه رو با شیر میزارم بمونه نیم ساعت قبل که میخوام سیخ کنم 

بعد خیلی نرم و آب دار میشه 

قبلا درست کردم ولی نه به اندازه سی نفر برای خوردن خودمون

برا کباب کوبیده به نظرم گوشت آماده برا کبابی از قصابی مورد اطمینان بگیر اونا تعدادش قشنگ بلدن 

من taranumam  عضویتم سال ۹۲ بوده😊😊
1315

نگفتین از روز قبل کوبیده بذارم سفت نمیشه؟چطور اون حجم کوبیده رو گرم کنم تو فر میشه!؟

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
قیمه بادمجون خورشتم هست ولی نمیدونم کوبیده بهتر میمونه یا چوبی

به نظرم قورمه سبزی هم درست کن و فقط جوجه بزن آخه کوبیده خیلی قلق داره مهمونات هم زیادن ماشالله

من taranumam  عضویتم سال ۹۲ بوده😊😊
یکم اگر دوست داشتی دنبه گوسفند قاطی کنی نرم میمونه  من .. جوجه رو با شیر میزارم بمونه نیم ساعت ...

مثلا برای یه مرغ چقد شیر بزنم؟

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
1308
نگفتین از روز قبل کوبیده بذارم سفت نمیشه؟چطور اون حجم کوبیده رو گرم کنم تو فر میشه!؟

باید دیگ آب بزاری جوش بیاد بعد کوبیده ها رو با یه ظرف دیگه بزاری روی اون ظرف آب که با بخار آب ملایم و گرم بشن درش هم باید بسته باشه

من taranumam  عضویتم سال ۹۲ بوده😊😊
به نظرم قورمه سبزی هم درست کن و فقط جوجه بزن آخه کوبیده خیلی قلق داره مهمونات هم زیادن ماشالله

قرمه به نظرم سخته اونم با بچه کوچیک 

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
سفت میشه روز قبل ...صبح زود درست کن

واااای بر من.اخه برنجمم دارم متاسفانه دست تنهام همه از شهرستان میان

رفتم به باغی،دیدم کلاغی،زدم تو گوشش،گوشش خون افتاد،بردمش دکتر،دکتر دواش داد،دوا نخورده،افتاده مرده،
قرمه به نظرم سخته اونم با بچه کوچیک 

سخت نیست که صبح زود بار بزار قشنگ جا بیفته هم خوشمزه است هم سنگین و رنگین از کوبیده که خیلی کمتر وقت میبره آخه کوبیده سیخ زدنش کلی قلق میخواد بعد کباب کردنش تو اون حجم دوباره گرم کردنش 

من taranumam  عضویتم سال ۹۲ بوده😊😊
مثلا برای یه مرغ چقد شیر بزنم؟

شاید نیم لیوان فقط در حدی که تکه ها ی مرغ رو با شیر مخلوط کنی  

من برای ۴ نفر یکم میریزم شاید چند قاشق بعد یکم با دست مخلوط میکنم شیر و مرغ ها رو 

از روز قبل هم تو پیاز و فلفل و نمک خوابوندم 

بعد فقط با کره سرخ میکنم وقتی سرخ شد آبلیمو یا آب نارنج و زعفران و کمی فلفل و با حرارت کم سرخ نمیکنم 

حرارت متوسط رو به بالا  چون حرارت بالا باعث میشه که دور مرغ سریع بپزه و آب داخلش تبخیر نشه و این طوری نرم میمونه 

بعد از سرخ شدن زعفران و آبلیمو میزنم و یکم کره دوباره روش میدم که خوشگل باشه

1280
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1300
1283
1305
1294
1275
1297
1301
1295
24
1298
1314
29
1255
1180
224
داغ ترین های تاپیک های امروز