2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 26 پست
نه شمارتو نداره فقط شمارشو سیو نکن که براش شمارت میره اگه حرف بزنی

چرا داره که اون بالا میاد. وگرنه فقط اسم پروفایلش می اومد

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو گوسی شوهرم شمارشو زدم ببینم یه وقت از دوستایی اشناهایی کسی نیست... ولی نبود

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
از کجا میدونی شمارت رو داره ؟؟؟تو تل میشه راحت پیغام داد 

میدونم عزیزم. ولی اگه از گروه باشه مینویسه که توی کدوم گروه مشترک هست. اما هیچ گروهی نبود. و اینکه اگه کسی شماره رو ذخیره کنه شماره ی اونم میاد بالای صفحه. الان اومده بعنی اون داره

اگه با شوهرت راحتي حتما بگو

اره راحتم. خودمم تصمیم گرفتم بگم. اینجور خیالم راحته 

دقیقامنم ی باراین کاروکردم حتی سیم کارتمو دراوردم دادم شوهرم باخودش برد سرکارش بعدچن روز گف مزاحمه بیخیالش دیگ سیمکارتتم میشکنم گفتم باشه...حالا که مشکل داریم میگع اون دوس پسرت بوده!بنظرم خودت حل و فصلش کن وگرن اگه شوهرت مثه شوهرمن نامردوعوضی نیس بده حسابشو برسه

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍