2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من...

536 بازدید | 18 پست

بچها خیلی خیلی خستم قصدم درد د دله بیشتر خیلی دلم پره از شوهرم از زندگیم... 

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ۶ساله ازدواج کردم ۳ساله زیر یک سقفیم و ی پسر ۶ماهه دارم.. 

از همون اولم شوهرم همش با رفیق بود.. هرچی میگفتم یجابریم بتابیم مسافرتی چیزی هی میگفت پول میخاد یا کجا برم اخه و هزار بهونه دیگه اما تو دوران عقد هرشب با رفیقاش بود 

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

گفتم عروسی کنیم خوب میشه اخه بیکار هم بود و اینم بگم که ما عاشق بودیم مثلا البته بیشتر من... ۳سال هم تلاش کردیم تا بهم رسیدیم و مخالفت شدید خانواده من و منه بی فکر و دیوانه اصراااار

خلاصه بگذریم دیگه شد... 

عروسی هم کردیم و بازم خبری از مسافرت و تفریح نبود

ازون تفریحاکه اقایون با عشق زنشونا میبرن بعد ازدواج رو میگما کلا هیییچ یخ...

ای بابا تو اون سه سال چجوری متوجه نشدی ؟ 

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

خلاصه دوسال گذشت و ی کار تقریبا خوب از لحاظ درامد جور شد و دیگه صبح تا شب سرکار بود باردار شدم کاملا خاسته ولی حالا دیگه شوهر کلا نبود دیگه صبح تا شب مغازه منم هروز خونه مامانم... تاالانم که بچم دنیا اومده هر شب جمعه که میشه به بهونه ی چیزی منو میذاره خونه مامانم و میره با رفیقاش... 

ای بابا تو اون سه سال چجوری متوجه نشدی ؟ 

میدونستم رفیق بازه اما خودش خب میگف بعد ازدواج فقط تو... شوهرم دل مهربونی داره در کل ادم خوبیه اما حالا میگم چرا اینطوریه

مردا ادمو پير ميکنن ، کاشکي اينا رو دختر خانومهاي مجرد بخونن ، هي دعا دعا نکنن برا شوهر ، که جز اعصاب خوردي و داغوني روحي هيچي نداره ، امروز داشتم فکر ميکردم واقعا چه دردي داشتم ازدواج کردم

خلاصه که هیچوقت که نیس باهام من همه جا تنهام بدون شوهر و با خانواده خودم. کلا شوهرم ادم باخانواده ای نیس دوستداره برا خودش باشه و هرچی هم باهاش حرف میزنم اصلا انگار دیوار دیگم حرفام از بس تکرار شده روش اثر نداره کار خودشو میکنه. اگرم بخام نذارم بره قهر میکنه و جنگ و دعوا... 

خیلی خستم واقعا روحیم داغونه. گاهی میگم کاش هیچوقت باهاش اصلا اشنا نمیشدم... اصلا ازدواج نمیکردم... اما واقعا هم دوستش دارم

رفیق بازیم یه جور اعتیاده باید روش کار کنی تا کم کم بزارش کنار

باهاش جدی صحبت کن بگو داری اذیت میشی

آخرهفته هاام نرو خونه مادرت مهمون دعوت کن که مجبور بشه خونه بمونه یا حتی تو انجام کارای بچه ازش کمک بخواه که بدونه به بودنش نیاز داری

اینا به فکرم رسید 😞😞

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
مردا ادمو پير ميکنن ، کاشکي اينا رو دختر خانومهاي مجرد بخونن ، هي دعا دعا نکنن برا شوهر ، که جز اعصا ...

هی دقیقا... من خونه بابام همه چی داشتم درسمو میخوندم باشگاه میرفتم هرچی میخاستم برام اماده بود... البته شوهرمم خداییش لارجه خرج میکنه هرچی بخام اما از لحاظ روحی داغونم کرده نه تفریحی نه هیچی اصلا کلا تو کوک خودشه همش