2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من...

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 18 پست
رفیق بازیم یه جور اعتیاده باید روش کار کنی تا کم کم بزارش کنار باهاش جدی صحبت کن بگو داری اذیت میشی ...

مرسی گلم. ببین ۶ساله هرکار کردم رفیق ازش جدا نشده. میدونی انگا. ارثی هست باباشم دقیقا همینطوره بااینکه ی مرد ۶۰سالس همش با رفیقه و زن و بچش پشم هستن براش. کلا برای زن تو خانوادش ارزشی قاعل نیستن زن رو فقط برا تو خونه میدونن... 

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

حالا دلم میخاد همه چی تموم میشد یا برمیگشتم به عقب اما هردو غیر ممکنه... الان تنها دلخوشیم دیدن خنده های پسرنازمه و دلمو دیگه به پسرم خوش کردم فقط. کلا میخام شوهرمو ندید بگیرم تا یکم ادم بشه البته انقد پروعه که براش مهم نیست... 

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دلم میخاد همه چی تموم میشد یا برمیگشتم به عقب اما هردو غیر ممکنه... الان تنها دلخوشیم دیدن خنده ...

سلام گلم اخرش چیکار کردین زندگی من و شما مثل همه ..میشه بگین چیکار کردین من میخوام برم شکایت کنم ازش جدا شم بچه هم دارم ۷ ماهشه 😔

سلام گلم اخرش چیکار کردین زندگی من و شما مثل همه ..میشه بگین چیکار کردین من میخوام برم شکایت کنم ازش ...

سلام عزیزم هیچی صبوری کردم تا خوب شد😊 خداروشکر دیگه رفیق بازی نمیره سرش به کار و زندگیه و احتمالا الان دومی بچه رو باردارم 🤩