2733
2734
عنوان

در مورد سالاد تبوله 🥗

879 بازدید | 21 پست

سوالم اینه که برای سالاد تبوله بلغور گندم رو‌باید بپزیم یا همین که خیس کردیم کافیه ؟ 

و اینکه بلغورش همین بلغور هایی که برای آش میریزیم‌باید باشه یا بلغور مخصوص سالادی چیزی هست من خبر ندارم‌؟ 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

جوانه گندم بریز که نرمم هست 

اگه بلغور میریزی بخارپز کن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
2738
دستورش لطفا 

بلغور رو خیس میدی به مدت نیم‌ساعت 

گوجه ..نعناع پیازچه جعفری تازه رو‌خرد میکنی‌

ابلیمو روغن زیتون فلفل سیاه نمک میریزی 

بعدش بلغوری که خیس دادی رو ایشو میگیری کاملا اضافه میکنی همه رو مخلوط میکنی 

همین باید باشه 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
جوانه گندم بریز که نرمم هست  اگه بلغور میریزی بخارپز کن

جوانه گندم هم طعمشو دوست ندارم هم اینکه ندارم 

واسه امروز میخواستم درست کنم 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز