باید برگ گل محمدی را یک تا دوبار( هر بار در حد چند تا قل) تو آب جوش بجوشونی وزهر آبشو بریزی دور
بعد تو آب خیلی یخ بریزی گلبرگهارو بهشون شوک وارد کنی
شهد درست کن وبذار یکمی قوام پیدا کنه بعد گلبرگهارا بریز توش ویه قطره رنگ غذای خوراکی قرمز هم برا رنگش میشه توش بریزی
دوست داشتی یکمی هم پودر هل بریز تو شهدت( یا یکمی وانیل یا یه کوچولو گلاب)
بعد پنج شش دقیقه که جوشید با شهد زیرش را خاموش کن 1 ق م خ هم آبلیمو بریز توش که شکرک نزنه