2777
2789
عنوان

بگم به شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سکوت دنبال خاله زنک بازی نباش توازدواجت جاری روول کن امااحترام بذارمادرشوهرم احترام بذار به همه ...

واالله احترام تاااادلت بخاد میزارم. اما مادرشوهرم نمیگم نمیکنه. یه سری جاها واقعا خوبه. اماازنطر اخلاقی و زندگی و کلا همه چی عروساشو قبول نداره. مثلا از خونه داری من ایرادمیگیره اعتماد نداره. کلی متلک میگه و هزار تاچیز دیگه

مگه جایی میری فقط می شینی؟ ؟؟؟

نه بخدا... هر کی بیاد خونه م کار کنه سنگ تموم میزارم وقتی میرم. نکنه هم نمیکنم... خونه مادرشوهرمم یه مدت کردم دیدم به چشمش نمیاد. حمال میخاد فقط. الان تک و توک کمکش میکتم

هربار میبینمش کلی غیبت میکنه. حالم بدمیشه 

از جاری باید بترسی خطرناکه بدتر از هوووووههه. اصلا درمورد هیچکس باهاش حرف نزن. 

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
واالله احترام تاااادلت بخاد میزارم. اما مادرشوهرم نمیگم نمیکنه. یه سری جاها واقعا خوبه. اماازنطر اخل ...

شما بخاطر خدااحترام میذاری میخواد حالیش باشه یانه شماخوب باش ازخوب بودن کسی ضررنکرده اصل همسرته والسلام

هربار میبینمش کلی غیبت میکنه. حالم بدمیشه 

یجور جوابشو بده دیگه ازین غلطا نکنه میدونم گاهی آدم وسوسه میشه بدونه پشت سرش چی گفتن ولی ارزششو نداره جاری من چن وقت پیش بهم گفت میدونی پشت سرت چیییا گفتن نزاشتم حرفش رو بزنه گفتم خوب بگن خودت میگی خاندان شوهرررر اسمش روشه پشت سر توعم خیلی چیزا گفتن ولی حرف باده هواست دیگه خفه خون گرفت

لایک نکنیییییییید