2777
2789
عنوان

خانوما ضربه به...😕

| مشاهده متن کامل بحث + 15208 بازدید | 21 پست
نه گريه نميكنه  برا همين ميگم اطلاعات ندارم يعني اگه خيزي شدع بود الانم درد داشت؟

اره دیگه اگه چیزی شده باشه خدای نکرده گریه اش بند نمیومد یا دست میزدی درد داشت و دوباره گریه میکزد

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

كسي تجربه مشتركي نداره كه برده باشه دكتر گفته باشه خيزي نيس؟!😕

عزیزم باور کن چیزی نیس که با ی ضربه چیزیش بشه

من خودم محکم دست خودم نبود یعنی از قصد نبود زدم به اونجای دوس پسرم هیچیش نشد تو فوتبال اینقد از این صربه ها با توپای محکم میخورن یا تو کوچه پسرا بازی میکنن اینجوری نیس که راحت طوریش بشه

سلام،من خودم مردم ،ضربه به بیضه در لحظات اول درد وحشتناکی دارد جوری انگار تمام استخوان هاتو شکستن،دردش حداقل نیم ساعت طول میکشه ولی شاید در بچه ها متفاوت باشد ،حتما به دکتر مراجعه 

من یکبار با شوهرم دعوام شد با لگد محکم زدم تو بیضه هاش تا نیم ساعت درد داشت ولی هیچ چیزیش نشده

به عنوان یک مرد به شما توصییه می کنم دیگه هیچ وقت این کار را تکرار نکنید چون احتمال مرگ وجود دارد و به قدری دردش شدید است که قابل توصیف نیست.چون این بلا سر من آمده و یکی از بیضه های من چندین سال است که بشدت حساس شده و در اثر کوچکترین فشار بشدت درد میگره و حالا هم تصمیم گرفته ام که تخلیه اش کنم یعنی کلا یک بیضه را دور بیندازم.