چرا سه تا عروس داشتیم با یه نامزدی 😁دلتو صاف کن و از ته قلبت بخواه وقتی دعارو میخونی خودتو سر سفره ...
بسلامتی انشاالله خوشبخت بشن
دیگه بعد از اینهمه سال حالم یطوراییه که فکر کنم کار از صاف کردن دلم گذشته قبلا با خلوص دعا میکردمو نشد در هر صورت انگار با قسمت نمیشه جنگید
جاهای خالی زندگی آدما مثل یه درد مزمنه، با دوستات میری بیرون، سرکاری سرت شلوغه، میری مسافرت...اما تو غروب یه روز تعطیل وقتی خبری از روزمرگی های زندگیت نیست، یکهو زخم کهنه ت سر وا میکنه با همون شدت اونقدر به قلبت میکوبه که یادت بیاد خلأهای زندگی با هیچ سرگرمی پر شدنی نیستن، و اینه همون واقعیت تلخی که یادت میندازه این درد مزمن مهمون همیشگیت بوده حتی اونوقتا که داشتی میخندی تا شاید فقط شاید حجم نداشته هاتو فراموش کنی، و من چقدر از این حالت بینابینی بیزارم.
انشالله.😢😢چی بگم واسه آروم کردن دلت😭خدا بزرگه انشالله حتما تا آخر امسال خبرای خوبی تو راه باشه.اس ...
مرسی زینب جان خیییییلی لطف میکنی 😊 مهدیه م؛ راستش این روزا خیییلی ذهنم خسته س از شرایط سخت کاری که دوسش ندارم تاااا بلاتکلیفیای زندگی دعا کن خدا خودش بذارتم تو راه درست
امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره دوستم
جاهای خالی زندگی آدما مثل یه درد مزمنه، با دوستات میری بیرون، سرکاری سرت شلوغه، میری مسافرت...اما تو غروب یه روز تعطیل وقتی خبری از روزمرگی های زندگیت نیست، یکهو زخم کهنه ت سر وا میکنه با همون شدت اونقدر به قلبت میکوبه که یادت بیاد خلأهای زندگی با هیچ سرگرمی پر شدنی نیستن، و اینه همون واقعیت تلخی که یادت میندازه این درد مزمن مهمون همیشگیت بوده حتی اونوقتا که داشتی میخندی تا شاید فقط شاید حجم نداشته هاتو فراموش کنی، و من چقدر از این حالت بینابینی بیزارم.