2789
من همین ماه گذشته قابلمه های تفلونمو گذاشتم کنار و یک سرویس استیل خریدم مارک کروکماز البته وی ام اف عالیه ولی خوب خیلی گرون بود حدود 450من سرویسمو حدود 200خریدم و ازش فوق العاده راضی هستم خورشت که توش عالیه برنج فقط ته قابلمو چرب میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چقدر پول واسه وی ام اف بدی ارزش داره
چون پولتو دور نریختی
وچیزی خریدی که بهترینه
من خیلی از وسایلاشو دارم واقعا راضی هستم
گاهی باید نباشی...تا بفهمی نبودنت واسه کی مهمه...؟!
اونوقته که میفهمی باید همیشه با کی باشی
من عاشق محصولا ت wmfهستم.

هر بار که می رم کیش کلی از اونجا خرید می کنم چون 27% از تهران ارزونتره و واقعا ارزش پولی رو که می دید داره.

برایه قابلمه هم قابلمه های سرامیکی رو پیشنهاد می کنم .فوق العاده سالم و سبک و ضد خش.

یه کم گرونه ولی می ارزه مخصوصا مارک های اایتالیائی!
من زود پز wmf دارم راضی نیستم. اوایل خیلی خوب کار می کرد اما چندماه بعد، مدت پختش زیاد و زیادتر شد. تا جایی که الان با قابلمه معمولی فرقی نداره. واشرش هم خیلی گرونه اگه نیاز به تعویض داشته باشه. در ضمن برخلاف چیزی که توی کاتالوگش نوشته کف زودپز نچسب نیست.
بزرگترین اشکالش اینه که تمام مدتی که کار می کنه باید بالای سرش وایستی و به محض اینکه درجه بخارش از یه حدی بالاتر رفت از روی شعله برش داری و وقتی که فشار بخارش دوباره پایین اومد بزاریش روی گاز. کلاً خیلی دردسر داره.
مادرشوهرم هم فرگازش رو دارن. اون ها هم راضی نیستن. به جای فندک یه چیزی کنارش داره که شعله رو روشن می کنه. خیلی حساس و ظریفه. حتی اگه موقع پاک کردن گاز، دستمال بهش بگیره می شکنه. مادرشوهرم تا به حال سه بار مجبور شدن این قطعه رو با کلی هزینه و اتلاف وقت تعویض بکنه.
به نظر من اگه انقدر می خواین برای ظروف و قابلمه هاتون هزینه کنین، مارک بیم خیلی بهتره. زن داداشم سرویس کاملش رو داره، عالیه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
من خودم مدتیه تفلون ها رو کنار گذاشتم و از قابلمه استیل استفاده می کنم. این سرامیکی هایی هم که جدید ا.مده تعریفش رو زیاد شنیدم ولی خلیل تحقیق نکردم که تا چه حد سالمه.
من برنامه های آشپزی ماهواره رو زیاد نگاه می کنم. برام جالبه که اصلاً از تفلون استفاده نمی کنن. فقط از ظروف لعابی و استیل و مسی استفاده می کنن.
برای سرویس غذای بچه هم پیشنهاد شده که لعابی بگیرین و اصلاً سراغ تفلون نرین چون سرب آزاد می کنه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز