#_حلیم_با_گوشت_گوسفندی
مواد لازم :
گندم : 300 گرم
گوشت گوسفندی برای حلیم : 300 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
زردچوبه : نصف قااشق چای خوی
نمک : 1 قاشق چای خوری
روغن یا کره : به مقدار لازم
آب : 1 لیوان
شکر و دارچین و کنجدبرای تزئین: به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
1- اول از همه باید گندم ها را پاک کرده و حدودا 5 الی 7 ساعت داخل آب میذاریم بمونه . البته بهتره گندم از شب قبل داخل آب باشه . این کار به زودتر پختن حلیم ما کمک زیادی می کنه .
نکته : ممکنه گندم پوست کنده نداشته باشین . از گندم با پوست هم میتونید استفاده کنید ( البته اگر در پخت حلیم آماتور هستید بهتره از گندم پوست کنده استفاده کنید ) گندم با پوست را به همراه آب باید بذارین داخل قابلمه تا حسابی بپزه و نرم بشه .
2- گوشت را داخل قابلمه بیندازید و پیاز را پوست گرفته و چهار قاچ کرده و روی گوشت ها بریزید . سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه 1 لیوان آب اضافه کرده و میذاریم گوشتمون کاملا بپزه .گوشت باید حسابی بپزه و نرم بشه . پس از پخت گوشت گوشت را ریش ریش کنید .
3- گندم را داخل قابلمه ای ریخته و حدودا 1 لیتر آب بهش اضافه کنید و با شعله ملایم بذارین به مدت زمان طولانی بپزه . گندم باید انقدر بپزه که شکل پوره مانند به خودش بگیره و کاملا نرم بشه .
4- وقتی گندم شما کاملا پخت گوشت ریش ریش شده را به همراه آب قلم اضافه کنید و تند تند هم بزنید که حلیم شما ته نگیره .یادتون باشه زمانی حلیم شما آمادست که گوشت داخل حلیم کاملا کش بیاد . تقریبا بعد از یک ساعت که گوشت را اضافه کردید حلیم شما آماده سرو است .😋
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✍به کانال بزرگ آشپزباشی بپیوندید👇🏻👇🏻
🌀 https://telegram.me/joinchat/AzYTrjvEfJSZLACebbo5HA 🌀