2733
2734
عنوان

طرز تهیه حلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 46521 بازدید | 43 پست
بلغور گندم خیس میکنی بعد با گوشت میریزی تو قابلمه تا بپزه یذره نمک هم میزنی  وقتی گوشتا پخت در ...

گوشت مرغ میشه؟

گوشت گوسفندی رنگشوبد میکنه من دیدم

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

من  گوشت با استخون رو با یه پیاز درسته میذارم بپزه  گندمم برا سه نفر ۲۵۰ گرم شب تا صبح میذارم خیس بخوره بعد جدا می پزم در حدود ۴ ساعت بعد با گوشکوب برقی می کوبم گوشتم که پخت استخونشو جدا می کنم و با گوشکوب دستی میکوبم که قشنگ کش بیاد و با گندم مخلوط کرده و کمی نمک میزنم  اگه بخوام با شکر بخورم زیاد نمک نمیزنم  اخر سر هم روغن حیوانی یا کره داغ می کنیم با دارچین و کنجد می ریزیم روش 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

دوستان منم قبلا گندم را باگوشت میپختم و بعد میکس میکردم ولی جند باره هم جدا میپزم هم گندمم را ازصافی رد میکنم خیلی عالی میشه . زحمتش بیشتر میشه . بعد من تو صافی همینطور دست میکشم اندازه یه مشت تفاله میموند

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
گوشت مرغ میشه؟ گوشت گوسفندی رنگشوبد میکنه من دیدم

آره مادر شوهرم با سینه مرغ میپزه و کمی چربی چرخ شده میریزه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
2728
گوشت مرغ میشه؟ گوشت گوسفندی رنگشوبد میکنه من دیدم

تمام طعمش به گوشت قرمزه

یا گوسفند یا گوساله

یا اینکه قلم بندازی و گوشت کمتر

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه شب قبل حتمن گندم حلیم باید تو اب ولرم خیس بخوره.بعد فرداصبح زود تو یه قابلمه با استخون بزار تا اروم برا خودش بپزه.اگرم خاستی گوشتتو قبلش تفت بده اونقد باید بپزه که حلیم بشه.بعد که خوب له شد گوشتاشو جدا بزار بعد بریز تو اسیاب برقی تا خوب میکس بشه.بعد گوشتاشو بهش اضاف کن وگرنه اینجوری گوشتاش تو اسیاب له میشه اصلن معلوم نیستن بدون میکسر بنظرم خیلی بد میشه گندماش معلومه خیلی قیافش زشت میشه

گوشت مرغ میشه؟ گوشت گوسفندی رنگشوبد میکنه من دیدم


میشه

ولی به نظر من گوشت گوسفندی خوشمزه تره

بستگی به خودتون داره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
2738

#_حلیم_خانگی


🔻مواد لازم : 📝

▫️۴۰۰ گرم گندم خورد شده 

▫️۴۰۰ گرم گوشت سردست 

▫️۱ عدد پیاز

▫️نیم قاشق چای خوری زردچوبه

▫️۱ قاشق چای خوری نمک

▫️روغن یا کره به مقدار نیاز

▫️۱٫۵ لیتر آب سرد تقریبا

▫️شکر، دارچین و روغن 

✍برای تهیه حلیم اول قبل از شروع گندم را پنج شش ساعت در آب خیس کنید. 

گوشت را همراه با ۲ لیوان آب داخل قابلمه کوچکتر قرار دهید، پیاز را پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید، زردچوبه را هم بیفزاید و شعله اجاق را روی درجه متوسط قرار بدهید بگذارید گوشت خوب بپزد .گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دوم بریزید روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا نرم شود و دانه آن له شود. اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزایید . دقت کنید گندم باید خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد. البته می توان گوشت را با دست به صورت ریز ، ریز خورد کرد که در حلیم بیشتر به چشم بیاید . حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفت در آمده را با گوشت کوبیده مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته قابلمه نگیرد.هنگام مصرف حلیم، می‌توانیم روی آن را دارچین پاشیده و با روغن حیوانی یا کره داغ و شکر نوش جان کنید. حلیم را می‌توانید با انواع نان‌ ها مخصوصا نان سنگک هم سرو کنید.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

✍به کانال بزرگ آشپزباشی بپیوندید👇🏻👇🏻

🌀 https://telegram.me/joinchat/AzYTrjvEfJSZLACebbo5HA 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
گوشتت را با پیاز و یکم ادویه ونمک بپز بعد گندمت هم حدا بپز طوریکه خسابی پخته شه وابش گرفته شه . گوشت ...

گوشت باید چقدر آب داشتم باشه؟؟آخه من یبار درست کردم یخورده آب داشت با گندم که قاطی کردم آخرش بو میداد

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

من برا مهمونی افطار این طوری درست میکنم

گندم پوست کنده رو میپزم بعد میکس میکنم بعد از ابکش رد میکنم و صاف میکنم،گوشت و قلم رو جدا میپزم بعد گوشت رو ریش ریش میکنم و همراه آب قلم به حلیم اضافه میکنم میزارم جا بیفته البته مرغ هم جدا میپزم و بعد ریش ریش کردن اضافه میکنم موقع سرو هم روش روغن و دارچین میریزم ،شکر و نمک هم سر سفره میذارم هر کی به سلیقه خودش ،هر کدوم دو ست داشت

درست کردنش سخته ولی خیلی شیک و مجلسی میشه

#_حلیم_با_گوشت_گوسفندی


مواد لازم :


گندم : 300 گرم

گوشت گوسفندی برای حلیم : 300 گرم

پیاز متوسط : 1 عدد

زردچوبه : نصف قااشق چای خوی

نمک : 1 قاشق چای خوری

روغن یا کره : به مقدار لازم

آب : 1 لیوان

شکر و دارچین و کنجدبرای تزئین: به مقدار لازم


✍طرز تهیه : 


1- اول از همه باید گندم ها را پاک کرده و حدودا 5 الی 7 ساعت داخل آب میذاریم بمونه . البته بهتره گندم از شب قبل داخل آب باشه . این کار به زودتر پختن حلیم ما کمک زیادی می کنه . 

نکته : ممکنه گندم پوست کنده نداشته باشین . از گندم با پوست هم میتونید استفاده کنید ( البته اگر در پخت حلیم آماتور هستید بهتره از گندم پوست کنده استفاده کنید ) گندم با پوست را به همراه آب باید بذارین داخل قابلمه تا حسابی بپزه و نرم بشه .

2- گوشت را داخل قابلمه بیندازید و پیاز را پوست گرفته و چهار قاچ کرده و روی گوشت ها بریزید . سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه 1 لیوان آب اضافه کرده و میذاریم گوشتمون کاملا بپزه .گوشت باید حسابی بپزه و نرم بشه . پس از پخت گوشت گوشت را ریش ریش کنید . 

3- گندم را داخل قابلمه ای ریخته و حدودا 1 لیتر آب بهش اضافه کنید و با شعله ملایم بذارین به مدت زمان طولانی بپزه . گندم باید انقدر بپزه که شکل پوره مانند به خودش بگیره و کاملا نرم بشه .

4- وقتی گندم شما کاملا پخت گوشت ریش ریش شده را به همراه آب قلم اضافه کنید و تند تند هم بزنید که حلیم شما ته نگیره .یادتون باشه زمانی حلیم شما آمادست که گوشت داخل حلیم کاملا کش بیاد . تقریبا بعد از یک ساعت که گوشت را اضافه کردید حلیم شما آماده سرو است .😋


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

✍به کانال بزرگ آشپزباشی بپیوندید👇🏻👇🏻

🌀 https://telegram.me/joinchat/AzYTrjvEfJSZLACebbo5HA 🌀

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز