حریره: بادوم ایرانی بگیر،با کم آب بذار یه قل بزنه بعد پوست قهوهای رو جداکن، تست کن هر دونه رو تا تلخ نباشه، بعد رنده کن یا آسیاب کن ، با سه لیوان آب بذار نیمتا یکساعت با شعله آروم بپزه، درش رو کامل نذار سر نره، نبات سفید هم بناز توش فقط نخش رو بگیر، بعد من دوباره میریزم تو مخلوطکن تا عصاره اش کامل دربیاد، بعد از صافی رد میکنم با قاشق فشار میدم تا عصاره اش کامل در بیاد ،باز آب جوشیده میریزم دوباره فشار میدم.. بعد یک قاشق آرد برنجرو در یکم آب سرد حل کن اضافه کن ،رو شعله آروم هم بزن تا به غلظت فرنی برسه