2726
عنوان

کدبانو ها و حلوا پزا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 27 پست
حلوای کاسه (شیرازی)  مواد لازم برای۵ نفر مواد اصلی   آرد برنج   ۱ پیمانه شک ...

ممنون دوست عزیز

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم
حلوا راحته نکته مهم اندازه دقیق مواد هست ..آرد تفت بده اگه حلوا تیره بخوای بیشتر تفت بده بعد هم کره ...

ممنون🌹

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلوای زعفرانی مجلسی مواد لازم: آرد    2پیمانه روغن    2پیمانه   شکر ...

ممنون 🌸

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم
2728
بنده هستم

آره سر زدم به تبادل نظراتتون، کارای عالی داشتید

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم

حلوای سه آرد مجلسی


این حلوا از سه نوع آرد ، سفید و برنج و نخودچی درست میشه که مرغوب بودن آردها تو این حلوا خیلی مهمه ، پس حتما سعی کنید از جای خوب تهیه کنید حتی بهتره آرد برنج رو خودتون توی خونه درست کنید ، شاید سر فرصت طرز تهیه آرد برنج در منزل رو هم بزارم.


مواد لازم :


آرد سفید : 125 گرم


آرد برنج : 125 گرم


آرد نخودچی : 125 گرم


شکر : 3 پیمانه


آب : 3 پیمانه


روغن مایع : 1 پیمانه


کره : 25 گرم


گلاب : 1/3 پیمانه


زعفران دم کرده : 3 ق غ


طرز تهیه :


اول شهد حلوا رو آماده میکنیم ، به این صورت که شکر و آب رو میریزیم تو یه قابلمه و میزاریم روی حرارت متوسط تا بجوشه و شکرا آب بشن .



بعد از اینکه شکرا آب شدن زعفرون



و گلاب رو اضافه میکنیم



یکی دو قل که بزنه کافیه خاموش میکنیم و میزاریم خنک بشه .


بریم سراغ آردها :


اول هر کدوم از آردها رو جدا جدا الک و وزن میکنیم ، یه قابلمه آماده میکنیم و آرد سفید رو توش میریزیم و میزاریم روی حرارت ملایم و شروع میکنیم به تفت دادن ، مرتب هم میزنیم و یه چیزی حدود 15 دقیقه تفت میدیم.



وقتی بوی خامی آرد گرفته شد و یه کم تغییر رنگ داد آرد برنج رو بهش اضافه میکنیم و اونم به مدت 10 دقیقه تا یه ربع تفت میدیم.



آخر سر آرد نخودچی رو اضافه میکنیم ولی باید حواسمون باشه چون آرد نخودچی زود میسوزه ، برای همین این بار 5 دقیقه تفت دادن کافیه.



بعد از گذشتن 5 دقیقه مخلوط آردها رو دوباره باید الک کنیم.



برمیگردونیم روی حرارت ، کره و مقداری از روغن رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.



اندازه روغنی که دادم خیلی دقیق نیست چون آردها با هم فرق میکنن ولی حتما حتما روغن رو کم کم اضافه کنید ممکنه همه روغن لازم نشه و یا ممکنه بیشتر از این مقدار هم ببره . در کل خیلی شل نشه و جوری هم سفت نباشه که هم زدنش براتون مشکل باشه.


اینجا هر چی بیشتر تفت بدین رنگ حلواتون تیره تر میشه ولی من اینبار میخواستم روشنتر بردارم برای همین بعد از اضافه کردن روغن خیلی تفت ندادم فکر کنم حدود یک ربع طول کشید.



حالا وقت اضافه کردن شربته ، بهتره قابلمه آرد رو از روی حرارت برداریم ، شربت خنک شده رو کم کم اضافه میکنیم.



قابلمه رو برمیگردونیم روی حرارت و مدام هم میزنیم



وقتی ببینیم حلوا از دیواره ها داره وسط جمع میشه دیگه خاموش میکنیم چون حلوامون آماده شده.



حلوای سه آرد مجلسی این حلوا از سه نوع آرد ، سفید و برنج و نخودچی درست میشه که مرغوب بودن آردها ...

ممنون🌹🌸

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730