2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

تو قالب جداگانه?

این پیرکس نشکن ها بزاری قالب داری یا چینی حتی روحی هم میشه بزاری

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
2728
سیلیکونی چیه؟؟من همین قالب معمولی ها که تفلونم نیست میزارم چینی هم نمیشکنه داخلش واسه کیک فنجونی

سیلیکونی که مث پلاستیکی هست اما ژله ای هست و نسوز....وقتی خریدم گفت تو فر میشه استفاده کرد

قالب سیلیکونی حتما باید برای کیک باشه یعنی برای دمای بالا .بعدش هم اول باید قالب را بذاری ته هواپز بعد مواد را بریزی توش . چون اگه قالب  را با مواد کیک بخوای باهم بذاری نمیشه.خیلی سخته

سیلیکونی که مث پلاستیکی هست اما ژله ای هست و نسوز....وقتی خریدم گفت تو فر میشه استفاده کرد

اها اون قالب ژله ها نمیدونم والا اگه گفته فرمیشه پس شاید نسوزه امتحان نکردم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

بعضی هواپزا بین درب و بین ظرف یه تیکه بلند دارن فلزی. که حجم را چند برابر میکنه و فاصله درب و ته ظرف بیشتر میشه .فکر کنم اونا خوبن چون باعث میشه غذا کاملا مغز پخت بشه به خاطر زمان پخت بیشتر میشه. مال من این تیکه را نداره.به خاطر همین زودتر بیرون غذا میپزه.

من برای نون گرم کردن و کیک و بورک و نون شیرمال و مرغ سوخاری و سبزی خشک کردن ازش استفاده میکنم. کیک گوشت هم پختم توش

بعضی هواپزا بیم درب و بین ظرف به تیکه بلند دارن فلزی. که حجم را چند برابر میکنه و فاصله درب و ته ظرف ...

وای چه قد کدبانو ......من کیک بلد نیستم درست کنم شما این همه چیز.......وای افسرده شدم

2706
ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز