2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

تو قالب جداگانه?

این پیرکس نشکن ها بزاری قالب داری یا چینی حتی روحی هم میشه بزاری

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
2728
سیلیکونی چیه؟؟من همین قالب معمولی ها که تفلونم نیست میزارم چینی هم نمیشکنه داخلش واسه کیک فنجونی

سیلیکونی که مث پلاستیکی هست اما ژله ای هست و نسوز....وقتی خریدم گفت تو فر میشه استفاده کرد

قالب سیلیکونی حتما باید برای کیک باشه یعنی برای دمای بالا .بعدش هم اول باید قالب را بذاری ته هواپز بعد مواد را بریزی توش . چون اگه قالب  را با مواد کیک بخوای باهم بذاری نمیشه.خیلی سخته

2738
سیلیکونی که مث پلاستیکی هست اما ژله ای هست و نسوز....وقتی خریدم گفت تو فر میشه استفاده کرد

اها اون قالب ژله ها نمیدونم والا اگه گفته فرمیشه پس شاید نسوزه امتحان نکردم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

بعضی هواپزا بین درب و بین ظرف یه تیکه بلند دارن فلزی. که حجم را چند برابر میکنه و فاصله درب و ته ظرف بیشتر میشه .فکر کنم اونا خوبن چون باعث میشه غذا کاملا مغز پخت بشه به خاطر زمان پخت بیشتر میشه. مال من این تیکه را نداره.به خاطر همین زودتر بیرون غذا میپزه.

من برای نون گرم کردن و کیک و بورک و نون شیرمال و مرغ سوخاری و سبزی خشک کردن ازش استفاده میکنم. کیک گوشت هم پختم توش

بعضی هواپزا بیم درب و بین ظرف به تیکه بلند دارن فلزی. که حجم را چند برابر میکنه و فاصله درب و ته ظرف ...

وای چه قد کدبانو ......من کیک بلد نیستم درست کنم شما این همه چیز.......وای افسرده شدم

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز