2703
2553
عنوان

عکس دسر و غذا و شیرینی و سفره افطاری و....

| مشاهده متن کامل بحث + 18376 بازدید | 424 پست

رنگینک مال دیشب افطار بود

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
خیلی خوبن میشه بگی چجور درس کردی اینارو؟

عزیزم یه بسته ژله هر رنگی که دوس داری با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری قاطی میکنی می ذاری یکم سرد شه تو دمای خونه یه لیوان کوچولو بستنی وانیلی رو از فیریزر بیرون بیار یکم نرم شه بندازش داخل ژله یکم قاطیشون کن طوری که فقط بستنی آب شه نایلون فریزر باز کن کف سینی که عمقش یه سانت باشه ژله رو بریز تو سینی بزار یخچال بیست دقیقه دیگه درش بیار شیارهای یه سانتی بزن اروم رولشون کن دوباره بذار یخچال ۳ یا۴ ساعت بمونه کاملا خودشونو بگیرن آموزش تصویریشم تو نت هست 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
2714
چشم

پس بی زحمت دستورشو گذاشتی تگم کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه عالیه...دستورشا میدی گلم؟

مرسی عزیزم

آره حتما

مواد لازم پاناکوتا زعفرانی:


شیر  3 پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه یک بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران به مقدار لازم

.

.

طرز تهیه:



۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)



۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.



۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.



۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.



۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!



۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.

.

. فقط من نصفشو شکلاتی درست کردم

شکلاتی هم دستور همینه فقط بجای گلاب و زعفرون پودر کاکائو میزنی

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687