2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو منم اینجوری شدم اینقد که فکرم درگیر گرونی شده اجاره خونمون دو برابر شده یکسال نشده باید بریم اینقدم گرونه همه جا نمیشه نه خرید نه اجاره کرد میخواستم برم ای وی اف نمیشه فعلا باید تکلیف خونه روشن بشه

میدونی تا نمازتو نخونی هر کار خوب دیکه ای کنی پدیرفته نیست.نماز برامون تووی تاریکی قبر مثل نور میمونه پس اصلا سبکش ندون.

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

سعی کن همین ک صدای اذانو شنیدی شیطونو لعنت کنی وبری اول وقت نمازتو بخونی..بعد یه مدت اینقد ذوق داری برااین که زودتراذانو بگه نماز بخونی...یه چیز دیگه..یه سجاده قشنگ و مهرو تسبیح خوشگل بگیر با چادر نماز...اینایی ک گفتم براخودم مؤثر بود..‌

هرگز از رحمت خدا ناامید نمیشم....

به نظر من نماز اول وقت خیلی کمکت می‌کنه 

تا اذون و شنیدی سریع وضو بگیر .با خودت بگو ۵دقیقه بیشتر کار نداره

عزیزم پسر ۹ساله من چند ماهه نماز میخونه .گاهی تنبلیش میاد ولی تا میبینه من و باباش اول وقت می‌خونیم سریع بلند میشه وضو میگیره

اللهم عجل لولیک الفرج
من فعلا با خدا قهرم 😢😢

دیروز یه خانم تنها با بچه تو همین ساختمون مستاجر هستن میگه مالک یه دفعه دو برابر کرده پول رهن خونمون رو ۲۰۰ میلیون میخواد طفلی اشک میریخت جوون و تحصیل کرده میگفت کجا برم ناشکری نمیکنم خدا ولی چرا اینقد به بنده های ظالمت پول میدی که اینجوری به ما ظلم کنن 

میشه تو ضیح بدی? 

سلسله مباحث ایشون رو دانلود بفرما مخصوصا دوسه تا مبحث یکی نماز بود یکی تمرکز فکر خیلییی انرژی زا و هدفمندت میکنهخیلییی جدید و کامل و عالی صحبت میکنن

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند