2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا? 

بچه م از سینه م شیر نمیخوره و خیلی چیزای دیگه

خیلی نذر و نیاز کردم خیلی تلاش کردم ولی هنوز نتونستم خودم بهش شیر بدم

شاید من همین ی بچه رو داشته باشم

دوس ندارم آرزوش به دلم بمونه

از سالها قبل از بچه دار شدن مادر شدنمو با شیر دادن به بچه تصور میکردم ولی حالا نمیتونم بهش شیر بدم

فقط ب این فک کن ک ده دقیقه هم نمیشه. زمانی نمیگیره  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بچه م از سینه م شیر نمیخوره و خیلی چیزای دیگه خیلی نذر و نیاز کردم خیلی تلاش کردم ولی هنوز نتونستم ...

مامان من پرستاره بازنشست شده خیلی ها مشکل تو رو داشتن مامانم یه تخصصش این بود از سازمان حمایت از شیر مادر بهش لوح تقدیر دادن بچه هایی که شیر نمیخوردن رو اینقد باهاشون کار میکرد که سینه رو بگیرن اون موقع زیاد بهش زنگ میردن میرفت روزی چند ساعت خونشون با بچه کار میکرد الانم تو بیمارستان ها باید باشن یه تحقیق بکن

مامان من پرستاره بازنشست شده خیلی ها مشکل تو رو داشتن مامانم یه تخصصش این بود از سازمان حمایت از شیر ...

من کلا کارم تحقیق کردنه

مشکلمم حل نمیشه

چون بچه م علاقه ای به شیر خوردن نداره

به زور بهش میدم

من سنم کم بود اما یه چیزایی یادم میاد اول اینکه باید گرسنه بزاری بشه بهش شیشه ندی سینه رو بزاری دهنش و گوشاش رو نوازش کنی بزاری بخوابه تو خواب بزار دهنش ولی چند روز طول میکشه لجبازی میکنه بچه

نگو منم اینجوری شدم اینقد که فکرم درگیر گرونی شده اجاره خونمون دو برابر شده یکسال نشده باید بریم این ...

عزیزم وقتی گفتن تا نمک غذاتون رو هم از خودمون بخواین

احساس نمی‌کنید شاید شما اصل رو فراموش کنید که اینهمه مشکلات زیاد شده؟؟ 

عزیزم یعنی فقط رفع تکلیف؟؟؟ 

ن. منظور اینکه من خودم‌زمانی ک نماز نمیخوندم حس میکردم خیلی کار سختیه خیلی طاقت فرساست صبخ بلند شی یا ظهر سرکار بخوای بری وضو بگیرید بخونی یا شب ک خسته میای باز بخونی  ولی الان ک بهش رسیدم و با عشق میخونم میگم واقعا اون موقع چرا اینقدر سخت می‌گرفتم هیچ‌کاری نداره اخه سختی نداره. وقتی سمتش نمیری سخت ب نظر میاد

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ن. منظور اینکه من خودم‌زمانی ک نماز نمیخوندم حس میکردم خیلی کار سختیه خیلی طاقت فرساست صبخ بلند شی ی ...

عزیزدلم تو قنوت نمازهای عاشقانه ت واسه منم دعا کن 

فقط کافیه دل بدیم و از خودش بخوایم که لذتش

رو با همه جان بچشیم