1147
1254

سلام هر روشی بکار ببرم مرغا خیلی بی طعمن اصلا انگار لاستیک مزه داره این نداره 

لیست بهترین پزشکان متخصص و فوق تخصص


متخصص زنان و زایمان

متخصص قلب و عروق

متخصص مغز و اعصاب

متخصص گوش و حلق و بینی

متخصص پوست

متخصص ارتوپدی

متخصص کلیه و مجاری اداری

متخصص گوارش

و ...

لیست کامل در نوبت دات آی آر

1279

خون مردگی! مرغ رو با پیاز و دارچین و زنجبیل و نمک و فلفل قرمز و زعفرون خوب سرخ کن ،ی دونه سیر یا پودر سیر هم بریز ،خوب ک سرخ شد دوتا دونه هل بنداز ی لیوان آب و رب بزار بپزه،در آخر دونه های هل رو بردار ،سیب زمینی و هویج سرخ کن تزیین کن ،نوش جان

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

اول مرغ با اب بزار بجوشه یه قل که زد ابشو بریز دور ،دوباره اب بریز با پیاز وکمی زردچوبه بزار نیم بپز بشه ،بعد حسابی سرخ کن بعد رب تفت بده بریز تو آب مرغ،ومرغ تو سس بچین وشعله رو کم کن تا جابیفته ودرآخر کمی پودر گلپر وآبنارنج بریز،عالی میشه

  ❤️لایکم نکن مهربون❤️  

من اول میذارم مرغم با یکم پودر انبه و نمک دارچین و فلفل پودر سیر وزعفران ابپز بشه یکم که پخت توروغن سرخش میکنم خوب میشه یبار دیگه هم وقتی ابپز شد تو همین اوذدیه ها غلطوندم بعد سرخ کردم اون عالی شد

اگه وجود خداباورت بشه خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و میشه یااااااورت😍😍.                       😘😘میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین😘😘
1221

هیچی اندازه ی پودر هل و هویج بوی زخم مرغو نمیگیره 

من واسه مرغ یه دونه پیاز گنده رو حلقه ای خرد میکنم یه قاشق رب زردچوبه پودر هل یه کم و دوتا هویج و زعفرون و یه تیکه ی کوچیک فلفل دلمه ای و نمک همه رو خام خام قاطی پاتی میکنم یه استکانم آب جوش بهش اضافه میکنم یه سس خیلی خوشبویی میشه بعد مرغارو میچینم کف قابلمه و از این سس همه جاشو آغشته میکنم بعد میذارم دم بکشه خوشمزه اس

یاز رو سرخ کن مرغ رو بچین روشون بعد یکم ابلیمو بریز و ادویه بزن بعدم اگه دوس داری رب بزن اگرم دوس ندادی نزن(من بدون رب درست میکنم)

الو و هویج و قارچ اگه دوس داری بریز

اب بریز بزار بپزه و ب لعاب بیاد

اخر سر یکی دوتا سیر رنده کن و زعفرون دم کرده بریز بزار پنج تا ده دیقه دیگه بپزه

عالی میشه ها


1288

مرغ و پیاز را بزار یکم تو اب بپزه یعد سرخ کن و با یکم سیر و کرفس و فلفل دلمه ای چرخ شده و ادویه و رب گوجه و کمی زعفران و ابلیمو بزار بپزه!!! اگه هم دوست داشتی میتونی در حد دو سه تا حلقه هویج و فلفل دلمه ای پاش بریزی 

میشه برام دعا کنید!؟😔

شما یه پیاز بزرگ خلالی نازک کن ویکم تفت بده

دوسه تاحبه سیر تفت بده

مرغوبین پیازتفت بده

دوتاگوجه ویه هویج روش خردکن

وبانمک وفلفل وزردچوبه درشوبذاربپزه

اصلاآب اضافه نکن

عاااااالی میشه

فقط بایدباشعله کم ۵ساعتی بپزه

    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

اول بذار مرغت با نمکم و هویج بجوشه 5 دقیقه ابشو و اون هویجه رو بنداز دور چون هورمونا رو جذب کرده 

بعدش کف ماهیتابه ت پیاز  و فلفل دلمه ریز کن بریز با ادویه یه دور هم بزن ک روغنی بشه فقط (الو هم اگ میخوای بریز)بعد مرغتو بچین روی پیازا و در قابلمه رو محکمه محکم ببند تا اب مرغ در بیاد یکی دوساعت با اب خودش پخته بشه بعدشم ک دیدی ابش یه ذره کم مونده رب سرخ کن بریز روش با ادویه و ابغوره باز درقابلمه رو بذار دم بکشه با شعله کم 

عالیه و ضمنا بوی فلفل دلمه ای هم میگیره اینجوری

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
1220
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1283
1272
1275
1212
1255
1238
1180
1253
پربازدیدترین تاپیک های امروز
224
1271
29