ارد سه و نیم پیمانه ( پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار ) ارد رو با بیکینگ پودر مخلوط کن و سه بار الک کن
شیر یک پیمانه بزار نیم ساعت بیرون خیلی سر نباشه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ چهار عدد به دمای محیط رسیده
بیکینگ پودر دو قاشق غذا خوری
وانیل یه قاشق مربا خوری
شکر یک و نیم پیمانه
زده و سفیده رو جدا کن و سفیده رو خوب بزنید که کف کنه بعد زرده رو اضافه کرده و میزنید بعد شکر و اضافه کنید و با دور تند چند دقیقه بزنید بعد شیر اضافه بشه و وانیل بعد روغن اخرم ارد و تو سه چهار مرحله اضافه کنید و خوب بزنید که یکدست بشه بعد کف قالب روغن بزنید و با دستمال کاغذی روغن اضافه رو بگیرید و ارد بپاشین و بعد ارد اضافه و بتکونید بعدم مواد و داخل قالب بریزین و بزارین روی اون توری که داره تستر طبقه پایین المنت پایین و روشن کنید با دمای ۱۷۰بعد ۲۰ دقیقه تقریبا کیک پف میکنه وقتی پف کرد بزارین رو ۱۵۰ وقتی روی کیک طلایی شد خاموش کنید اصلا دمای بالا روشن نشه قشنگ تا بالای کیک طلایی میشه خودش حدود ۴۰ دقیقه طول میکشه نهایت پختش