2726

من دیروزشیرینی نون چایی درست کردم توی تستر بعد خیییلی سفت وخشک شد قبلنم شیرینی درست کرده بودم واینجوری سفت وخشک شده بود،تمام موادم اندازه بود هیچ کدوم از موادم زیاد نبود که باعث شه اینجوری سفت شه....خانمایی که تو تستر شیرینی خوب میپزین میشه بگین ایراد کارم چیه وچیکار باید بکنم؟

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
دستور تستر با فر فرق داره من شیرینی درست نکردم فقط کیک خیلی هم عالی در میاد خودم کلی دستور و دست کار ...


خب دمایی که میدی رو کمتر از فر میدی یا بیشتر؟؟؟همیشه هردو گریل رو روشن میکنی یا یه گریل؟کدوم گریل تو شیرینی بیشتر بدرد میخوره؟

یادم می دی

ارد سه و نیم پیمانه ( پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار ) ارد رو با بیکینگ پودر مخلوط کن و سه بار الک کن 

شیر یک پیمانه بزار نیم ساعت بیرون خیلی سر نباشه

روغن نصف پیمانه 

تخم مرغ چهار عدد به دمای محیط رسیده 

بیکینگ پودر دو قاشق غذا خوری

وانیل یه قاشق مربا خوری

شکر یک و نیم پیمانه

زده و سفیده رو جدا کن و سفیده رو خوب بزنید که کف کنه بعد زرده رو اضافه کرده و میزنید بعد شکر و اضافه کنید و با دور تند چند دقیقه بزنید بعد شیر اضافه بشه و وانیل بعد روغن اخرم ارد و تو سه چهار مرحله اضافه کنید و خوب بزنید که یکدست بشه بعد کف قالب روغن بزنید و با دستمال کاغذی روغن اضافه رو بگیرید و ارد بپاشین و بعد ارد اضافه و بتکونید بعدم مواد و داخل قالب بریزین و بزارین روی اون توری که داره تستر طبقه پایین المنت پایین و روشن کنید با دمای ۱۷۰بعد ۲۰ دقیقه تقریبا کیک پف میکنه وقتی پف کرد بزارین رو ۱۵۰ وقتی روی کیک طلایی شد خاموش کنید اصلا دمای بالا روشن نشه قشنگ تا بالای کیک طلایی میشه خودش حدود ۴۰ دقیقه طول میکشه نهایت پختش 

به این دستور میتونید کاکائو اضافه کنید یا هویج و گردو یا پوست پرتقال یا نارگیل همش و من درست کردم عالی میشه من بعضی وقتا یه مقدار از موادم و برمیدارم داخلش کاکائو میزنم بین مواد کیک میریزم یکمم با خلال دندون اروم میزنم وسط کیکم قشنگ میشه موقع برش 

میتونید مقدار مواد و نصف کنید و داخل قالب کیک صبحانه بریزین من همیشه انجام میدم اینم تو قالب کیک صبحانه درست کردم من خامه کشی هم میکنم این کیک رو گاهی وقتا خیلی خوب میشه بافتش اسفنجی و نرم میشه

خب دمایی که میدی رو کمتر از فر میدی یا بیشتر؟؟؟همیشه هردو گریل رو روشن میکنی یا یه گریل؟کدوم گریل تو ...


دمای تستر باید 10تا 20درجه کمتر از فر باشه گریلش دیگه هرچی توی دستور نوشته همونه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
داغ ترین های تاپیک های امروز