سلام من همیشه پریودام ۲۷ روزس دیروز موعدم بود اما نشدم صبحش بی بی زدم منفی بود فعلا هم خبری نیست انگار از خونریزی خداروشکر . به نظرتون زود زدم بی بی رو؟؟؟ میخواستم امروزم بزنم ؟؟ علائمم فقط دور نافم خیلی تیر میکشید تا پایین و ترشح دارم . به نظرتون میشه امید داشت؟؟؟ لطفا برام دعا کنین مامان شم !🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
شما موعدت کیه؟؟؟؟ بی بی زدی؟؟من که دل توو دلم نیست ! واقعا ایشالا خدا به مام نی نی بده و به همه ی اونایی که میخوان!
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
تنبلی تخمدان دارم موعدم منظم نیست ولی چون امپول زدم فردا بی بی نشون میده از بس منفی شده دیگه دل و دم ...
اره واقعا منفی که میشه اعصاب آدم بهم میریزه