2777
2789
عنوان

سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست
صدای قلب بچه رو شنیدی؟

اره عزیزم ضبط هم کردم😅😄الانم زنگ گوشیمه

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
مبارکه عزیزم، دعا کن منم هفته بعد بتونم صدای قلبشو بشنوم، پنج هفته اکو نداشت

نه عزیزم با استارتر بودم

تشکیل میشه برای شمام انشالله

پیش دکتر خودت سونو کردی یا بیرون؟

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر دیر رفتی برا صدای قلب

خب دستگاه خود دکترم قدیمی بود و گفت اگه زود تر بشنوی خیلی ضعیفه و باعث استرس میشه بزار هفته۱۲ که واضح بشنوی

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
اره عزیزم ضبط هم کردم😅😄الانم زنگ گوشیمه

منم ضبط کردم وقتی شنیدم

میدونی چون زودتر صدای قلبو میشنون پرسیدم که دفعه اول بود صداشو شنیدی یا دفعه دوم

بچه به حساب خودم باید شش هفته و دوروزم بود ولی سونو پنج هفته و دوروز گفت یعنی رشدش کم بوده؟ 

منم یه حساب خودم ۱۱ هفته و ۳ روزم بود ولی ۱۲ هفته و ۱ روز بود بابا درستش دکترا بلدن

خب دستگاه خود دکترم قدیمی بود و گفت اگه زود تر بشنوی خیلی ضعیفه و باعث استرس میشه بزار هفته۱۲ که واض ...

اها اخه من ۶هفته رفتم‌چون لک دیدم همون موقع صدا قلبشم شنیدیم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
منم ضبط کردم وقتی شنیدم میدونی چون زودتر صدای قلبو میشنون پرسیدم که دفعه اول بود صداشو شنیدی یا دفع ...

میدونم عزیز دلم😍😘

منم یه حساب خودم ۱۱ هفته و ۳ روزم بود ولی ۱۲ هفته و ۱ روز بود بابا درستش دکترا بلدن

خب مال من یه هفته کمتر گفت ولی مال شما چندروزم بیشتره 

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....
میدونم عزیز دلم😍😘

غربالگریتم انجام شد و خیالت راحت شد

منم نگران غربالگریم

انشالله بچه ی من و همه ی مامانا سلامت باشن و خدا کسیو گرفتار سقط نکنه

من ۷هفته و ۴ روز به حساب خودم رفتم ۶هفته و ۶ روزش بود

آخه صدای قلبشو نزاشت، بعدشم گفت نامنظمه، خیلی نگرانم،شیاف پروژسترون استفاده میکنم متخصص گفت استفاده نکن ماما گفت استفاده کن، منم میترسم از سقط استفاده میکنم، لک بینیم فقط همون يه شب بود ولی دلدرد کمردرد دارم 

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....
غربالگریتم انجام شد و خیالت راحت شد منم نگران غربالگریم انشالله بچه ی من و همه ی مامانا سلامت باشن ...

اره غربالگری رو دادم و اومدم جوابش ده روز دیگه امادس