2777
2789
عنوان

سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 31 پست
از کجا میدونی دوقلوئه وقتی سونو قلب نرفتی؟ بزار هفته بعد یدفعه برو سونو ان تی

رفتم ولی نه برای صداش برای تشکیلش گفت دوتا قلب میبینم ولی بزار ۱۱ هفته بیا چون دوقلوهای ناهمسان معمولا تا۳ ماهگی مشخص نمیشه

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
اخه احتمال دوقلویی داده بود ۹۰ درصد گفت برو و ۱۱ هفته بیا که اون قلشم ببینم چون تویه سونوی قلب دوتا ...

مس تیکر دوقلو بزن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم.انشاءالله نصیب همه ی منتظرا این لحظات شیرین

انشاءالله😘😘😍😍😍😍

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
بهترين حس دنياس من كه ميخواستم همون رو تخت نماز شكر بخونمممم از ذوق 

😍😍😍😃وای من فردا تو مطب هم میام تایپک میزنم جوابشم میگم😄😃😂

به سلامتی باشه عزیزم..انشالله سالم بیاد بغلت..برای منم دعا کن قلبش تشکیل بشه

انشاءالله عزیز دلم میشه حتما میشه😍😍😘😘

خب نشد که:/چجوری بزنمم

نمیدونم ولی دیدم بچه های سایت زدن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نمیدونم . من دوقلو نداشتم .  ان شاءالله خدا بهت ببخشه . ولی تا هفته ۱۳ شایدم ۱۵ به بعد بهت میگ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😍💞

انشالله که بسلامتی بدنیا بیان وبغلشون بگیری.😘 عزیزم چی شد که دوقلو باردار شدی ارث داشتی یادارومصرف ...

ارثی بود عزیزدلم😍😘

من عاشق دوقلوئم.خدابرات حفظشون کنه

انشاءالله بحق همین ماه عزیزخدا نصیبت کنه😎😍😍😂😘