سلام.خانمها میخوام گوشت بوقلمون چرخ کنم اما میخوام شل نیاشه و بو نده که شوهرم بفهمه.رونش بهتره یا سینه اش؟یه جا خوردم خوب بود یه جا خوردم شل بود و بو میداد فکر کنم فرقش تو رون و سینه بودنشه
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من شتر خریدم دادم چرخ کردن هنوز جرات نکردم بپزم بنظرتون چجوریه؟😣
اصلا با گوشت معمولی فرقی نداره عزیزم . بهتره یک کم هم داخلش چربی گوسفند یا دمبه چرخ کنی که عالی میشه . طعمش کاملا گوشته گوساله اس . نگران نباش . نوش جونتون
مثل مرغه اصلا فرقی نمیکنه مزش هم مثل مرغه فقط دیرپزه بخاطر همین من چرخش میکنم ولی توی زودمز هم کبابی درست کنی خوشمزه میشه فقط اندازه ی گوشت گوساله زمان میخواد واسه پخت
26؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم شهری شما؟؟؟؟اینجا سینه تنها 48تومنه سینه و بال 36تومن
تهرانم عزیزم.ارزونتر شده.اونروز قیمت کرده بودم دیروز که خریدم۲۸ گفت سینه رو.البته بی خس شدشو گرفتم۳۲.چون باید استخونش دربیاد که چرخ کنیم.ما پیروزی تهران هستیم