این شام دیشب من هست
گفتم شاید برای ایدهء افطاری امشبتون به دردتون بخوره🥰
2 پیمانه برنج رو بشورین و خیس بدین
1 عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و ادویه های دلخواه و کمی رب بذارین بپزه
وقتی مرغ پخت ریش ریش کنید و با 1 عدد پیاز خلالی و ادویه ها و زعفرون و گردو و کشمش تفت بدین
ته چین اصلش زعفرونه پس دستتون نلرزه و غلیظ دم کنید
حالا آب رو بذارید جوش بیاد و نمک اضافه کنید برنج رو چلو کش بپزید و کمی دون آبکشی کنید
تا برنج داره میپزه مایهء ته چین رو آماده کنید به این ترتیب👇🏻
5 قاشق غذاخوری ماست همزده غلیظ
1 عدد تخم مرغ کامل
3 قاشق غذاخوری زعفرون دم کشیده غلیظ
1 قاشق غذاخوری گلاب مرغوب
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
کمی نمک
همه رو با همزن 1 دقیقه بزنید
بعد برنج آبکشی شده رو به مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
ته وُک یا قابلمه رو خوب چرب کنید و نصف برنج رو بریزید و با قاشق خوب فشار بدید و سطحش رو صاف کنید و مرغهایی که آماده کردید رو روش پهن کنید بعد مابقی برنج رو به همون صورت بریزید و خوب فشار بدید و صاف کنید
بعد 1 کرهء سرد رو نگینی خرد کنید رو روی سطح ته چین بچینید و دم کنی بذارید و 1 ساعت با حرارت ملایم اجازه بدید بپزه
در آخر اگر حرارتتون خیلی کم بود شعله رو یه گازش بدید و خاموش کنید تا روی ته چینتون کمی برشته بشه
تزیین کنید و نوش جان
این ته چین برای 2 نفر هست❤️
پست-اول-خار-نداشت# 😁