نه عزیزم اصلا خیس نمیشه..وقتی واشر نارنجی دور ماهیتابه رو در بیاری...
کیک کشمشی :
ابتدا ی پنجاه گرم کشمش تو آرد میغلتونی تا کشمش ت نیاد سطح کیک یا ته کیک و بسوزه..قشنگ آردیش کن تا توی کیک پخش بشه..
آرد دو نیم پیمانه ..پیمانه ت لیوان دسته دار فرانسوی ها
با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر خوب مخلوط ش میکنی و یکبار الک ش کن تا بافت کیکت نرم و لطیف باشه..
خب بریم سراغ کیک دو تا تخم مرغ با نصف قاشق چایخوری وانیل ویک لیوان شکر اونقدر با همزن برقی هم میزنی که کرمی و یکدست شود
سپس یک لیوان شیر یا آب معمولی یا چای کمرنگ سرد شده اضافه میکنی پنج دقیقه همزن..بعد نصف پیمانه روغن مایع اضافه پنج دقیقه همزن بعد همزن کنار گذاشته آروم آروم مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه میکنی با قاشق هم میزنی تا خوب جذب همدیگر شوند بعد کشمش های آردی شده رو اضافه میکنی
ته ماهیتابه رو چرب کن پنج دقیقه بزار روی شعله تا گرم بشه بعد مواد کیک تو توش بریز
در ماهیتابه رو ببند و تا 40 دقیقه اصلا باز نکن
بعد برعکس ش کن 15 دقیقه بمونه....
شعله ملایم ملایم
بعد اگه لازم بود هر طرفی دوباره اون طرف بزار رو شعله
اگه لازم نبود که نوش جان