عزیزم گوشت چرخ کرده رو از ۲ ۳ ساعت قبل بزار بیرون خودش باز بشه با ماکروفر یخ زدایی نکن بعد اگر کباب سفت میخای ۱پیاز متوسط بدون اب و اگر کباب نرم میخای دوتا متوسط ک یه خرده اب پیاز داشته باشع رو به گوشت اضافع کن و یک دونه حبع سیر و ی کوچولو جعفری و زعفران اب شده با یک حبه یخ و نمک و فلفل بهش بزن و خیلی خوب ورز بده جوری که ن ب دستت بچسبع ن ب ظرف بعد ماهیتابع رو ی کوچولو چرب کن و گوشت رو اول صافش کن وبعد با یک قاشق چوبی مربع مربع تقسیمش کن بزار رو گاز درشو بزار تا با اب پیاز پخته بشه و اب گوشت ازش خارج بشه بعد ک تموم شد مقداری روغن اکر روغن دنبه داری ک فوق الغادس بریز توش و درشو بزار شعلشو کم کن ی خرده کباب شد گوجه و فلفل دلمه ای بچین کنارش ک در کنار سرخ شدن کباب پخته بشع 😊و بعد نوش جان دهنم اب افتاد 😂