2777
2789
عنوان

درمان شکنندگی موها ...😩😩😩

3795 بازدید | 4 پست

نوک موهام موخوره شده و میشکنه اوناییم که موخوره نداره نوکش میشکنه ینی تیکه تیکه میشه. بجز شامپو و نرم کننده مو تا حالا از چیز دیگه ای استفاده نکردم ینی میترسم ریزش بگیره یا چرب بشه .ماسک مو کرم مو سرم مو خچاهش میکنم هرچیزی که استفاده کردین و بی ضرر بوده بهم معرفی کنید .موهام خیلی قشنگه اما به یه جایی که میلسه موخوره میشه و باید کوتاه کنم دلم نمیخواد کوتا کنم دکلره هم هست 😕

دقیقا مث من شده موهاتون ماسک موهای رنگ شده لورال میزنم ،سرم مو روغن ارگان بعد از حمام البته ی نرم کننده هم داره همین برند که شامپوعه از لورال 

سایت خانومی شاپ رو نگاه کنkhanomi.com تو قسمت پوست و مو برو توضیحاتشم نوشته میتونه از داروخانه هام بگیری وقتی انتخاب کردی

خدایا پسرگلمون محمدکیان رو سالم وسلامت برامون حفظ کن ، خیلی دعا م کنید. حسبی الله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم موهام خیلی وز و خشک بود بعد از حموم وقتی موهام هنوز نم داره بهش سرم آنتی فریز(ضد گره)سینره میزنم خیلی عالیه یکساله استفاده میکنم .چند ماه یه بارم نوک موهامو کوتاه میکنم از این سرمم میزنم خیلی عالیه هم موهام نرم شده موخوره هم ندارم ...فقط باید به ساقه مو بزنی

😘لایکم نکن رفیق😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز