2777
2789

من اینو بازی میکردم فک کنم

ولی الان هر چی به ذهنم فشار میارم یادم نمیاد😑😑😑

اسمشو بزار برم ببینم یادم میاد یا نه😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینو بازی میکردم فک کنم ولی الان هر چی به ذهنم فشار میارم یادم نمیاد😑😑😑 اسمشو بزار برم بب ...

بیشتر فکرررر کن...

مرسی اسمشم پیدا کنی خوبه 

الحمدالله❤

اها یادم اومد😁😁😁

ستون اول از راست ۳ نوشته ینی باید سه تا خونه ش رو کنار هم روشن کنی

ستون بعدی دو تا یک داره یتی باید دوتا دونه تکی روشن باشه که حداقل یکی بینشون فاصله س

ستون بعدی ۲ داره ینی دوتا خونه کنار هم باید دوشن باشه 

ولی خب اینا مشخص نیست دقیقا کجا 

و باید جوری تنظیم کنی و خونه ها رو روشن کنی که درست در بیاد تو هر ردیف و ستون

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بیشتر فکرررر کن... مرسی اسمشم پیدا کنی خوبه 

تو گوشیه؟

یه اسکرین از ایکونش بگیر منم دانلود کنم😁😁 خیلی بازی فکری خوبیه

اها ستون اول از راست ۳ نوشته ینی باید سه تا خونه ش رو کنار هم روشن کنی ستون بعدی دو تا یک داره یتی ...

برم دقیق پستتو بخونم ببینم درست میشه مرسی عزیزم،

آیکونش اینه که علامت زدم فقط مراحل اولش ساده ست کم کم بهتر میشه خودمم اولاشم😅

الحمدالله❤
برم دقیق پستتو بخونم ببینم درست میشه مرسی عزیزم، آیکونش اینه که علامت زدم فقط مراحل اولش ساده ست کم ...

مرسی😗😗😗

اگه خوب توضیح نداده بودم بگو دوباره بگم😁😁😁

لول ۲۰ چجوریه

من هی مثلث هایی که دورش هست رو کشوندم اینور اونور نمیدونم چی شد باز شد! الان رفتم نگاش کردم متوجه نشدم خخخخ خیلی با فکر جلو رفتم🤪 مرحله ۲۷ رسیدم رمزشو نمیفهمم چجوریه گیر افتادم!

الحمدالله❤
لول ۲۰ چجوریه

آهان فهمیدم ببین مثلث ها باید هر سه تا جهتشون به سمت اونی باشه که میخوایم باز کنیم مثلا دایره اولو که میخوایم باز کنیم باید جهتشون اینطور باشه

الحمدالله❤