2726



سبزی معطر :250 گرم خرد شده

لپه :دو استکان

برنج :یک استکان

گوشت چرخ کرده :300 گرم

نمک و فلفل :به میزان لازم

تخم مرغ خام :یک عدد

تخم مرغ پخته :یک عدد

گردو :نصف استکان

زرشک :نصف استکان

پیاز :دو عدد


طرز تهیه کوفته تبریزی


لپه و برنج را میگذاریم تا بپزد، گوشت را با پیاز  خوب میکوبیم بعد از اینکه لپه و برنج پخته شد به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم بعد از اینکه خوب کوبیدیم نمک و فلفل و سبزی را به آن اضافه کرده و با  دست خوب ورز میدهیم. بعد از آن تخم مرغ خام را به آن میزنیم و دوباره با دست خوب هم میزنیم.

یکی از تخم مرغ های پخته را بر میداریم و مواد را دور آن میپیچیم تا اندازه ای که از قالب دستتان کمی بزرگتر شود.

کمی گردو و زرشک را برمیداریم و به دور آن مواد  کوفته را میپیچیم.


سس کوفته :پیاز را سرخ میکنیم ، رب را در آن سرخ میکنیم و بعد کمی زردچوبه میزنیم و آب میریزیم تا خوب بچوشد

بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها را یکی یکی به کمک کفگیر در آن میریزیم. بعد از انداختن هر کوفته صبر کنید آب که دوباره به جوش آمد کوفته بعدی را اضافه کنید. سس آن باید مقداری باشد که روی کوفته ها را بگیرد در قابلمه را نگذارید .تا بعد از یکساعت در سس خوب پخته شود. نیم ساعت مانده به اینکه کوفته ها آماده شود سیب زمینی را خوب میشوئیم و  در سس ریخته تا بعد از نیم ساعت آنها هم به همراه کوفته آماده شود.


نکته های ضروری :

1- گوشت کوفته بهتر است مخلوط گوساله و گوسفند باشد چون چربی باعث نمیشود که کوفته سفت شود

2- سبزی انواع کوفته ها میتواند تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و مرزه باشد(سبزی کوفته تبریزی فقط تره و مرزه میباشد)

3- برنج کوفته باید به حالت کته پخته شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد

4- کوفته دستورهای مختلفی دارد در تبریز در داخل کوفته پیاز داغ، زرشک، گردو، بادام،کشمش میزنند.

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

برنج رو بذار جدا مثل کته بپزه یکمم زردچوبه بزن بهش که زرد بشه , لپه رو جدا بذار بپزه , بعدش گوشت چرخ کرده و لپه رو دوباره باهم چرخ کن  , بعدش تو 1 ظرفی همشو قاطی کن و با دست ورز بده سبزی کوفته.( مرزه و کمی تره ) رو که خرد کردی و شستی بهش اضافه کن 1 دونه تخم مرغ اضافه کن ورز بده نمک و فلفلو زردچوبه هم یادت نره و اینکه خوب ورز بده, بعدش تو 1 قابلمه 1 پیاز سرخ کن رب بزن بهش نمک یه کوچولو بزن آب بریز بذار بجوشه وقتی جوشید زیرشو کم کن تا وقتی کوفته ها رو میذاری خراب نشن , بعدش از موادت بردار و مثل توپ گرد بکن و وسطشو گود کن و توش زرشک و پیاز سرخ شده یا آلو یا یه تیکه تخم مرغ آبپز یا گردو یا همشونو بذار و دوباره گردش کن و بنداز تو اون سسی که درست کردی همشونو اینجوری درست کن و درشو بذار و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بپزه 

2728

سلام دوستای عزیز با احازه استارتر گل


من در زمینه تهیه انواع فینگزفود. سینی مزه. پک های ویژه افطاری فعالیت دارم.


خوشحال میشم بتونم درخدمتتون باشم.


این کانال تلگ رام foodkade_mahfa@


اینم پیج اینستاfoodkadeh_mahfa



من یک زن خانه دارم که تمام عشقم رو نثاره بچه هام و همسرم میکنم. باعشق اشپزی میکنم و هنرم رو در قالب اشپزی و تهیه غذاهای زیبا فینگرفودی به همه شما عزیزان تقدیم میکنم. خوشحال میشم که از کارام دیدن کنید. پیج اینستا foodkadeh_mahfa        ادرس ت ل گ رام foodkade_mahfa@
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730