من چندتا خال تو صورتم داشتم که ۲ هفته پیش رفتم دکتر و لیزرشون کرد و خالها رفتن.ولی هنوز جای گودیشون هست.بنظرتون جاش صاف میشه؟
کسی هست که دراین مورد تجربه ای داشته باشه؟
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من دوماهه خالم رو با داروی دست ساز برداشتم خیلی خوب بود از ریشه از بین برد گودیش پر شده ولی کمرنگ مونده بطور کامل از بین نرفت بااینکه کرم ترمیم کننده هممیزدم کسی میدونه چیکارکنم
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم، من 15روزی میشه خالامو برداشتم جاشون گوده هنوز، عسل، زینک، کرم ترمیم کننده هم استفاده کرد ...
سلام
کرم ترمیم کننده رژودرم بگیر و بزن
طریقه استفادشو طبق دستور خودش انجام بده
سلام عزیزم، من 15روزی میشه خالامو برداشتم جاشون گوده هنوز، عسل، زینک، کرم ترمیم کننده هم استفاده کرد ...
۱۵ روز هم خیلی دیر نیست
جاش میره کامل
نگران نباش
بعضی ها بدزخم هستن
زخمشون دیرتر خوب میشه