2726

سلام 👋


من امشب میخوام کوکو بپزم

سیب زمینی رو گذاشتم بپزه


چه جوری درست کنم مثل عکس پایین پفی و ترد بشه خلاصه خیلی بامزه و خوشمزه بشه؟

با پیاز بزنم یا بی پیاز

خلاصه خیلی دعاتون میکنم😙

💜

شرمنده من از کوکو سیب زمینی متنفرم اصلا بلد نیستم درست کنم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

بدون پياز با تخم مرغ😋

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

‍ #کوکو_سیب_زمینی_به_سبک_سمیرا_پزمواد اولیه :قارچ (نگینی خرد شده) ۶عددفلفل دلمه (نگینی خرد شده) ۱عدددروغن ۲قاشق غذا خوریسیب زمینی (نگینی خرد شده) ۴عددنمک,فافل ,زروچوبه به میزان لازمتخم مرغ (همزده) ۳عددسیب زمینی (نگینی خرد شده)۴عددمرغ (به میزان دلخواه) ریش شدهابتدا سیب زمینی هارا در روغن سرخ کرده و بعد از طلایی شدن ادویه جات را اضافه میکنیم و تفت میدهیم سپس( مرغ ,قارچ ,فلفل دلمهای کالباس,سوسیس کرفس طبق سلیقه اضافه شود) تخم مرغ ها را اضافه میکنیم ,بعد از سرخ شدن زیر کوکو ان را به شکل تکه تکه بر میگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود ,سپس در ظرف مورد نظر سرو میکنیم ,,نوش جان‍ 🌷اموزش رایگان انواع  دسر.کیک و شیرینی🌷🔁بفرست واسه کدبانوهای باسلیقه🔁╭─┅─═ঊঈ🌺ঊঈ═─┅─╮https://telegram.me/joinchat/AAAAADzgPHLkH5BSSPxUTQ╰─┅─═ঊঈ🌺ঊঈ═─┅─╯همراه ما باشیدhttps://telegram.me/joinchat/AAAAADzgPHLkH5BSSPxUTQ

سیب و که پختی،رنده ریز میزنی ،چند حبه سیر هم رنده میکنی روش ،بعد دو یا سه تخممرغ میشکنی روی مواد و نمک و زردچوبه و گلپر و کمی فلفل ،و بعد ورز میدی و سرخ میکنی ،نوش جان عزیزم

سیب زمینی پخته با پیاز رنده شده و تخم مرغ و زردچوبه و نمک و فلفل خیلی بزن بعدم دونه دونه سرخ کن ...یه کم خیلی کم جوش شیرین هم بزنی پف میکنه 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز