ببین یه توصیه..منم داشتم ..با زینک درست شد..! یعنی خیلی بهتره!
استخوان قلم گاو رو بخر بزار تو یه قابلمه بزرگ از شب تا صبح با یه تکه پیاز بجوشه ... تا جایی که استخوان انگار داره اب میشه....
سرد که بشه مثل ژله میشه هم خوشمزست هم سشار از کلسیم هست... تازه کلسیم داروها خیلی کمتر از این جذب میشه چون محلول طبیعی هست و اگر شیمی و اینا سر دربیاری تمام کاتالیزورها و پروتیین هایی که برا جذبش لازمه همراهشه!
با این اش بپز .. سوپ بپز... برنج باهاش کته کن..تو خورشت بریز.. اصلا مزه نمیده یا گاهی خوشمزه ترش میکنه ولی خیلی مقویه!!