2777
2789
عنوان

خانمای گل مذهبی

681 بازدید | 25 پست

میشه بیاین و تجربه هاتون رو از سوره های قران یا دعاهایی که جواب داده براتون و اینکه تو چه زمینه ای بگین...اولیش خودم که سوره طلاق و مزمل رو هروقت خوندم برای رابطه ام با شوهرم عالی بوده و حتما جواب داده

ذکر یاودود۱۰۰۱بار هم معجزه کرده و واقعا محبت اوره خصوصا اگه به چیز شیرین خونده بشه و بدین همسرتون بخوره

سوره نسا هم برای رفع کدورت زن و شوهرا عالیه امتحان شده اس😅

شماها چی تجربه کردین؟توهمه زمینه ای حتی بارداری ،صبر،‌..

گفتی یا ودود   ۱۰۰۱ بار؟

منم به اذکار اعتفاد دارم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

مداومت بر سوره ی نور هرروز،باعث میشه هیچ کس از نسل انسان به زنا گرفتار نشن

سوره های طلاق مزمل و شرح ذاریات مداومت هرروزه باعث روزی فراواااااان

من اینارو انجام میدم

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند وقته بعد نماز صب طلاق و مزمل میخونم ولی تاثیری نمیبینم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من چند وقته بعد نماز صب طلاق و مزمل میخونم ولی تاثیری نمیبینم

عزیز دلم با اعتقاد فراوون و نیت خالص بخون..من چندباری کارم گیر افتاده بود واقعا ازاین اذکاری که گفتم جواب گرفتم

عزیز دلم با اعتقاد فراوون و نیت خالص بخون..من چندباری کارم گیر افتاده بود واقعا ازاین اذکاری که گفتم ...

مرسی عزیزم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

این ذکر یاودود رو میشه یکی دیگه برا محبت یه زن و شوهربخونه ؟؟ من میخوام براداداشم و زنش بخونم نمیدونم میشه من انجام بدم؟؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
این ذکر یاودود رو میشه یکی دیگه برا محبت یه زن و شوهربخونن ؟؟ من میخوام براداداشم و زنش بخونم نمیدون ...

نمیدونم گلم ...ولی بخون و اگه میتونی به یه چیز شیرین بخون به نیت محبت بهشون بده بخورن...نمیدونم شخص سوم میتونه بخونه یا نه