من اينطوري درست ميكنم
شويدش بايد تازه باشه خشك نه در كل
نكته بعدي رزماري
پيازو ريز خورد ميكنم خوب تفت ميدم طلايي كه شد ماهيچه هارو حسابي تفت ميدم بايد هم پياز خوب سرخ شه هم اينكه نسوزه هم ماهيچه خوب سرخ شه بعدشم ماهيچه تازه و گوسفندش جوون باشه گوشتش بو نده و تازه باشه كمي زرد چوبه و فلفل سياه و ي تكه رزماري و اب جوش ميريزم ابشم زياد نباشه
ديگه در اخر كه نيم ساعت به پخت موند نمك ميزنم
و در ١٠ دقيقه اخر ليموي تازه ليمو جهرم فقط همين