2777
2789
عنوان

بچه ها بچه هام خوشگل میشن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 335 پست
اگه عکستونو نزاری ببینیم زشت میشه      

امضات🤣🤣🤣

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میخوای بگی ما که چشامون رنگی نشده زشتیم؟😕

😂😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

ب نظر منم معمولیا بچه هاشون خوشگل میشن.خوشگلا بچه هاشون معمولی میشن.اطلاعات بیشترو تووی مقاله آی ای آی ام بخونید

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
ما چش و چال مشکیا جذاب تریم    

دقیقا🙃🙃🙃🙃

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
هههه چه حرفا به خودتون میره  در ضمن هر چیم باشه به چشمت زشت نمیاد حتی اگه شکل خاهرشوهرت باشه& ...

خدا نکنه زشتوک😂😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
ما هرچی ازدواج فامیلی داشتیم بچه‌هاشون یکی از یکی زشترن

عه؟ پس فامیل ما جهش ژنتیکی داشته😎

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
عه؟ پس فامیل ما جهش ژنتیکی داشته😎

والا مال ماام همه خوشگلن😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔